Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To prawda że mają dawać bany za cheaty jak BOL i L# że niby ci co produkują skrypty podjeli pracę z Rito i będą banować?

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

no tak od niego

nie słuchaj się selexam, gdyż jest to osoba totalnie niekompetentna bez żadnych aspiracji życiowych, jedynie co mu pozostało na ten moment to kręcenie głupich filmików, które mijają się z prawdą

Opublikowano

Prawda. Selex mimo swojej przeszłości (cheatował) przeszedł na strone RIOT-U i w zamian za dostarczanie źródeł o cheatach czerpie jakieś korzyści, prawdopodobnie dają mu informacje co zrobią.. a on kręci filmiki żeby nas ostrzec. Na jego kanale można też znaleźć filmik który zabezpiecza nas przed banem. Mianowicie trzeba wysłać ticketa do riotu że używało się programów trzecich (czyli cheatów) i dostajemy bana tylko na 2 tygodnie (lepiej na 2 tyg niz perm) Ogólnie ilość cheaterów po patchu 4.21 zmniejszyła sie o 80% (bany..) Ja napisałem do riotu i odpisali mi zebym więcej tego nie robił, a w konto sporo włożyłem..  I ban na 2 tygodnie tylko..

Opublikowano

Prawda. Selex mimo swojej przeszłości (cheatował) przeszedł na strone RIOT-U i w zamian za dostarczanie źródeł o cheatach czerpie jakieś korzyści, prawdopodobnie dają mu informacje co zrobią.. a on kręci filmiki żeby nas ostrzec. Na jego kanale można też znaleźć filmik który zabezpiecza nas przed banem. Mianowicie trzeba wysłać ticketa do riotu że używało się programów trzecich (czyli cheatów) i dostajemy bana tylko na 2 tygodnie (lepiej na 2 tyg niz perm) Ogólnie ilość cheaterów po patchu 4.21 zmniejszyła sie o 80% (bany..) Ja napisałem do riotu i odpisali mi zebym więcej tego nie robił, a w konto sporo włożyłem..  I ban na 2 tygodnie tylko..

Hahahahhah lol. 

Opublikowano

Ja ciągle na haxach lecę od BoL'a po L# i jeszcze nigdy bana nie dostałem a robie to już ok roku. Tyle "filmików nagrali i wysłali", że bana to bym musiał dostać na IP...

@1361622928-U485574.pngSkacz_mi gold, ale nie updatuje, pozatym gram raz na jakiś czas ;) i gram dla beki nie dla dywizij jak reszta cebuli

Opublikowano

Nie no, to mnie rozjebało xD

@AntyWarn Jak nie będziesz używał exploitów to nie dostaniesz bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...