Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na Argentus

MoShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale, wiec jeśli tak nie jest z góry przepraszam i proszę o przeniesienie.

Na serwerze Argentus pełno teraz o bugowaniu szmarów, by mieć ich wielkie ilości. Czy ktoś coś o tym wie? Na czym to polega i jak to zrobić. Z Góry dzięki za pomoc, wynagrodzę limitem lajków.

46820918531396229759.jpg

Nie wykonuję zleceń !

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Teraz, Koval ma zamiar wgrac olejek "olejek zmiany nicku". Osoby ktore graly na xenoxie, i wiedza o tym bugu w tym ja.

Beda mogly sie wybic na tym serverze "Argentus", bo beda mogli kopiowac szmary, metale i kd +5 i wiele wiele wiecej :)

Duzo osob pisze ze zadnych bugow nie ma, lecz jest tyle ze szok. Np ten z 121 lvl, ale to jest drobnostka.

Pozdrawiam osoby ktore graly na xenoxie, jezeli Koval wgra olejek zmiany nicku, ten server bedzie moj w 5 minut :)

I dla tych ktorzy szukaja bugow na tym servie ;v...... Po c**j wam bugi na szmary? To jest easy server, w 2 godziny zarabiam ponad 300 szmarow -.- Wystarczy miec 265 i dobra bossowke "w moim przypadku, na 260" Gram 3 tygodnie, juz full eq 260 i zbroja 270. Wiec nie wiem po co wam potrzebne bugi itd.... 

Najlepiej zarobic samemu, bez bugow -.-, i chociaz miec z tego satysfakcje... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...