Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakręcona reklama serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Po kilku dniach zmagań w końcu ktoś otwarł.

Reklama znów aktualna, tym razem jeszcze bardziej profesjonalna, z nowym sprzętem i kamerą.

Opublikowano

W miarę przyjemnie się ogląda, czasami coś ni stąd ni zowąd powiesz coś z kosmosu ale okej :D Mogę polecić.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Polecam Gorąco! Super filmiki nagrywa ;) Ja widziałem jego kanał, ale jakbyś mógł to dodaj link do kanału dla innych :D

Opublikowano

Polecam gościa świetne filmy i zarazem świetny kumpel można sie dogadać i profesjonalnie nagrywa oraz sie stara... Zaufany :)

Opublikowano

Polecam, naprawdę zaufana osoba, bardzo sympatyczna. Jak już coś robi to do końca i z perfekcyjnym wykończeniem. 

!!! <3 !!!

Opublikowano

Czlowieku co ty za reklame robisz... tu divine, mories, jakis gameplay gdzies tam prezentacja, jeden odcinek z Ariosa o.O O.o o.O O.o o.O

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Czlowieku co ty za reklame robisz... tu divine, mories, jakis gameplay gdzies tam prezentacja, jeden odcinek z Ariosa o.O O.o o.O O.o o.O

Divine nagrywam dla przyjemności i z nudów :)

Mories padł, gameplaye i prezki robi każdy nie zauwazyles?, Arios też padł, to moja wina? Przemyśl coś zanim zaczniesz p******** farmazony, a reklamę zrobie większą w 1 dzien niż ty przez całe zycie.

Opublikowano

Widzisz jaki jestes slaby? ani razu cie nie obraziles, bez wulgaryzmow a ty co prezentujesz?

Nie kazdy robi gameplaye i prezki tak czesto jak ty.

Skakanie z kwiatka na kwiatek raczej nie sprzyja reklamie
<_<

Guzik wiesz czy robie gorsza nawet jak nie nagrywam xD

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...