Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wrócić?

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Ostatnio w metina grałem jakieś 5 lat temu .

Mam parę pytań.

1. Opłaca się wrócić ?

2. Pamiętam jak trudne kiedyś było expienie , nadal trudno jest lvlować ?

3 ( Jak jeszcze coś mi się przypomni to tu dopiszę )

będą like

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Ja osobiście wróciłem na Pl server etolin i nie żałuje gram moze z 5 dni jak narazie 35 lv body i stoję.. Robię boja przyjemnie sie gra ..:) zapraszam jeśli tylko masz chęci i czas

Opublikowano

Opłaca sie gram od miesiaca, na starym koncie, mega przyjemnie sie gra, w red lesie walczy o metki, i b duzo osób wraca i jest online

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o Globala, to osobiście nie polecam Ci, ponieważ GF skupia się tylko i wyłącznie na rozwijaniu ITEMSHOP, m.in ostatnio dodali Yangi do is oraz specjalną przepustkę która pozwala tepnąć konto na inny serwer i wiele wiele innych. Również rozwalili cały rynek, stalki/ bronie 65 +9 który były bardzo wartościowe, straciły całkowicie swoją cenę, ponieważ dropią one z metków i bossów +7 na nowych mapach, no i oczywiście niedawno weszła nowa postać, która według mnie nie pasuje do metina, i tylko psuje rozrywkę graczom. Osobiście, poleciłbym Ci Metin2sg, WOM lub ewentualnie jakiś polski dobry, stabilny prywatny serwer. 

xD 

Opublikowano

1. Nie. Gra strasznie się zmieniła w porównaniu do tego co było kiedyś. Aktualnie większość inwestuje w IS i yangi.

2. Na nowych mapach, mając wyższy poziom tak.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ja tez chciałem wrócić rok temu po 5 latach nieobecność,ale mi kolega odradził i widzę że to był dobry krok,gra w której główną rolę gra kasa wsadzona w gre nie daje przyjemnośći,dawniej gra była inna teraz szkoda odpalać od 0,lepiej wybrać coś darmowego co np zmienia tylko wyglad postac,broni czy czegoś innego ale nie ingeruje a skile czy siłę rażenia ;)

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi .

Podczas czytania waszych wypowiedzi ściągał mi się metin 2 .

Sam chciałem zobaczyć co i jak , tak szybko jak mi się ściągnął to tak szybko go wywaliłem .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Jeśli chcesz grać w metina, to też mogę powiedzieć, że chyba najlepszym rozwiązaniem będzie znalezienie jakiegoś stabilnego privka lub grę na SG. :)
Ja sam jakiś czas temu sobie wróciłem do metka, ale jak zobaczyłem te wszystkie boty na psach ( podczas eventu świątecznego ) to też mi się odechciało grać. 

Opublikowano

Jeśli chcesz grać w metina, to też mogę powiedzieć, że chyba najlepszym rozwiązaniem będzie znalezienie jakiegoś stabilnego privka lub grę na SG. :)

Ja sam jakiś czas temu sobie wróciłem do metka, ale jak zobaczyłem te wszystkie boty na psach ( podczas eventu świątecznego ) to też mi się odechciało grać. 

wszystkie boty sa na bierząco banowane a nikt na fb nie pogra dluzej niz 2h bo automat wykrywa fb i sam daje bany, boty tak samo nawet dnia nie pograsz 

Opublikowano

wszystkie boty sa na bierząco banowane a nikt na fb nie pogra dluzej niz 2h bo automat wykrywa fb i sam daje bany, boty tak samo nawet dnia nie pograsz 

Heh, dobre :D może oprocz tego fb, bo na pelerynkach i waithacku i innych bajerach z kamera mozna grac spokojnie bez bana...

Dzisiaj pobralem PLa i po wejsciu do jino na ch1 ukazało się 5 sklepów i z 20 osób, bardzo szybko wywalilem gre...

Od siebie polecam gre na SG gdzie m1 cale jest zapelnione sklepami, praktycznie zerowe nastawienie na IS(wszystko mozna zdobyć z eventu który jest co ~3 tygodnie), albo z jakiś OXów ktore odbywają się 2x w tygodniu, do tego spawny metinow/bossow/rud. Tu masz kalendarz eventow :)

http://i.imgur.com/aRZc7hX.png

Opublikowano

Heh, dobre :D może oprocz tego fb, bo na pelerynkach i waithacku i innych bajerach z kamera mozna grac spokojnie bez bana...

Dzisiaj pobralem PLa i po wejsciu do jino na ch1 ukazało się 5 sklepów i z 20 osób, bardzo szybko wywalilem gre...

Od siebie polecam gre na SG gdzie m1 cale jest zapelnione sklepami, praktycznie zerowe nastawienie na IS(wszystko mozna zdobyć z eventu który jest co ~3 tygodnie), albo z jakiś OXów ktore odbywają się 2x w tygodniu, do tego spawny metinow/bossow/rud. Tu masz kalendarz eventow :)

http://i.imgur.com/aRZc7hX.png

to nie wiem gdzie Ty sie zalogowales na samosie gra ponad 2k ludzi, a cale m1 w sklepach zawalone ze nie ma jak sie ruszyc

Opublikowano

@Kokos9090

W lola grałem , ale jak dla mnie teraz już jak dali ta mapę i te wszystkie rzeczy to już nie to samo , aktualnie gram w wowa na globalu i jest Ok .

no zepsuli lol-a totalnie, ta mapa jest poprostu cofnieta w rozwoju,porównam to do cs-a,wyglądem teraz przypomina 1.6 a nie source/go,i razi ona w oczy.Najbardziej wkur.. mnie w lol-u to że ci co opuszczają rozgrywkę specjalnie i ci co mają problemy z netem, a czasami w winy gry się rozłącza są tak samo traktowani,i rozgrywki które trwają po czasami ponad 1,5h,nawet się wysikać nie można bo zaraz afk <_<

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

to nie wiem gdzie Ty sie zalogowales na samosie gra ponad 2k ludzi, a cale m1 w sklepach zawalone ze nie ma jak sie ruszyc

I co z tego, jak te sklepy są z itemów które były dropione na botach?

Opublikowano

Polecam wrócić, fajnie się gra, co prawda to nie jest to samo co kiedyś ale wszystko idzie do przodu, łatwo się wybić, ja w 3h z pd wbiłem z 35 do 43lv mam jeszcze jednego pd, fajnie się gra polecam serwer Samos, dużo ludzi, dużo nowych graczy.

Opublikowano

Ja wróciłem też juz długo nie grałem :)
Ale opłaca się wrócić jakoś tak sentymentalnie się wraca :)
Narazie w świątyni siedze i kopie :D
Jka 5 lat temu grałeś osttani raz to teraz na pewno bedzie CI łatwiej expic :)

Opublikowano

Cześć .

Ostatnio w metina grałem jakieś 5 lat temu .

Mam parę pytań.

1. Opłaca się wrócić ?

2. Pamiętam jak trudne kiedyś było expienie , nadal trudno jest lvlować ?

3 ( Jak jeszcze coś mi się przypomni to tu dopiszę )

będą like

Jeżeli chcesz to możesz wrócić, ale bez is`u na 70+ nie wiem czy warto grać, bo trzeba dużo ulepszać potem eq na 105 lvl bardzo dużo ulepszania.

Exp na Metin2.pl zawsze był i jest taki sam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :)

Exp na pl-u sie chyba nigdy nie zmieni :)

Warto wrócić gdyż dodany Likan gdyby nie ulepszenia że tylko broń i zbroje na niego byłaby fajna postać ale to global xD za to daje dużo kryta przez co w miare  fajnie nim sie gra

Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...