Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy Poddział-DiZZel

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dizzel is an action game developed by Neowiz Entertainmentand released on Microsoft Windows. Dizzel is a hardcore, action shooter developed by Neowiz Games and NS Studio. Set in the not too distant future, Dizzel features non-stop, heart-pumping action through a variety of unique maps and game modes. Resembling the third-person shooter style of Gears of War, Dizzel bolsters a variety of powerful weapons from assault rifles and shotguns to massive swords and axes to slay your enemies. Combined with a variety of unlockable skills and power ups, the bloodthirsty soldiers of Dizzel leave only a trail of carnage and bodies in their wake. 

GamePlay:

Przykładowa Recenzja:

Przykładowy Cheat:

Coś od siebie: 

Hejo, chciałbym wejść z propozycją dodanie nowego poddziału o nazwie "DiZZel" grę można pobrać z oficjalnej strony albo ze steam. Gra jest na bazie znanej serii "Metal gear solid" i aktualnie jest dalej dopracowywana.Aktualnie gram w nią z tydzień i nie mogę się od niej odciągnąć, w grze jest bardzo dużo polaków w godzinach popołudniowych można spotkać ze stu może dwieście grających polaków i na dodatek także inni gracze z poza polski, gra jest dość ciekawa i gra się w nią niesamowicie jest to odskocznia od zwykłych FPS'ów gdyż kamera jest zza pleców gracza i posiada duży wachlarz broni i umiejętności. Moim zdaniem tytuł jest bardzo ciekawy i chciałbym żebyście dali mu szanse bo warto :).

Opublikowano

Neutralny jestem.

Jeśli znajdą się tu osoby, które w to grają to możnaby zrobić testowy.

Sam jako tako nie jestem przekonany.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Neutralny jestem.

Opublikowano

Neutralny jestem.

­

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...