Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do około 200 zł

StaSiu26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio zepsuły mi się słuchawki ( Alpha Tactic 3D Sound Blaster ) i chciałbym zakupić kolejne. Znacie może jakieś słuchawki lepsze od tych w podobnej cenie ( ważne by miały mikrofon ).Myślę, że mogę przeznaczyć koło 200 zł

Opublikowano

Podpięty temat. Nie zależy Ci na pomocy jeśli wchodzisz i na pałę klepiesz nowy temat. Nawet na pierwszej stronie jest kilka takich samych tematów.

HyperX Cloud

Opublikowano

TrueFaith czytałem poprzednie wypowiedzi bo widziałem podobny temat niżej, a co do tych HyperX Cloud nie widze nigdzie tanszych niz 269zł. Mogłbys pomoc jesli widzisz tansze

Opublikowano

Tańszych raczej nie będzie. Jeśli chcesz kupić dobre słuchawki i muszą mieć mikrofon to nie ma sensu brać tańszych modeli bo będą słabe. Znajdziesz za to wiele świetnych modeli bez mikro jak np. Superlux HD669

Opublikowano

^Słuchawki takie jak Alpha Tactic 3D Tactic mi wystarczyły, zależy mi na tym żeby był mikrofon. Chodzi mi o to czy do 200zł kupiłbym lepsze słuchawki od tych do grania w gry ( CS:GO itd ).

Opublikowano

Kupiłbyś dużo lepsze, ale bez mikro. Alpha Tactic są słabiutkie więc ciężko jest powiedzieć że nie miałbyś lepszych.

Obczaj ewentualnie promocję w media markcie, normalnie chodzą po 300zł

http://www.mediamarkt.pl/sluchawki-akg-ghs1wht,id-180117?utm_source=porownywarki&utm_medium=ceneo&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml

niektórzy narzekają na wygodę

Opublikowano

True faith a powiedz mi czy te Superluxy byłyby lepsze os tych Hyper x Cloud ?

Srry za brak edycji nie wiem jak zrobixc ( FON ) chodzi mi

A ) pod względem jakości dzwieku.

B ) pod względem dźwięku przestrzennego w grach typu ( CS go )

Opublikowano

Nie były by, to klasa niżej co sugeruje nawet cena. HyperX to świetna konstrukcja Takstar Pro80, prawie bezkonkurencyjne w swoim budżecie

Opublikowano

Bym kuppil te hyperX lecz niestety jedyny sklep w jakim jest za 269 zl to x kom a nie ma tego sklepu w moim mieście a nie chce za każdym razem gdy się zepsuja odslyac i płacić za wysylke

Opublikowano

Takie słuchawki się nie psują same z siebie jak nie będziesz nimi rzucał ani jeździł krzesłem z całym sobą po kablu :p zresztą każdy sprzęt przy normalnym traktowaniu wytrzyma lata.

Opublikowano

Prawda ja akurat dbam o sprzęt tylko mam młodszego brata w domu który także korzysta z kompa a jak wiadomo młodszy nie zawsze zrozumie wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...