Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orbwalking u Rengara, Yasuo itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie. Czy istnieje możliwość wyłączenia orbwalkingu na takich postaciach jak rengar, yasuo, zed itp. walczące wręcz? Wygląda to strasznie nienaturalnie, szczególnie przy dużej prędkości ataku. Da radę coś z tym zrobić? Pozdrawiam

Opublikowano

Siemka mam pytanie. Czy istnieje możliwość wyłączenia orbwalkingu na takich postaciach jak rengar, yasuo, zed itp. walczące wręcz? Wygląda to strasznie nienaturalnie, szczególnie przy dużej prędkości ataku. Da radę coś z tym zrobić? Pozdrawiam

Wiesz w high elo to jest normalne ;p bez sensu wyłączać orbwalk >_>

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

jak ma sie robic combo za pomoca spacji bez orbwalkingu?  coooooo :D

Chodzi mi o to by przykładowo yasuo nie obchodził atakowanej postaci w kókło, bo dziwnie to wygląda.

Wiesz w high elo to jest normalne ;p bez sensu wyłączać orbwalk >_>

A da się go wgl. wyłączyć? Jak tak to gdzie?

Opublikowano

Oczywiscie, że mozna: Shift>Orbwalking>misc i tam masz opcje, nie pamietam jakie dokładnie, ale sie połapiesz. Nie polecam wyłączać tego - nic ci to nei da tylko straty

Opublikowano

Oczywiscie, że mozna: Shift>Orbwalking>misc i tam masz opcje, nie pamietam jakie dokładnie, ale sie połapiesz. Nie polecam wyłączać tego - nic ci to nei da tylko straty

Ok dzięki sprawdzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...