Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Desert Hot Box

rucek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Co dokładnie jest w Desert Hot Box, chodzi mi o itemy i na jak długo. Tak dokładnie to chodzi mi o ilość opcji do wylosowania.

Lepiej próbować losować AW50F z desert boxa za 890NX czy z boxa za 2000NX ? 

Opublikowano

Jeżeli wolisz trafić jakiegokolwiek perma to prędzej tego za 890.

Z desert boxów wypada dosłownie wszystko. Masz tam spore szanse na retaila m4a1 gold lub m134. JEdnkaże nie polecam ci jakiegokolwiek losowania boxów.

Najlepiej kupić retka na przecenie lub evencie typu kup 40 boxów i dostaniesz perma na 100% :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeżeli wolisz trafić jakiegokolwiek perma to prędzej tego za 890.

Z desert boxów wypada dosłownie wszystko. Masz tam spore szanse na retaila m4a1 gold lub m134. JEdnkaże nie polecam ci jakiegokolwiek losowania boxów.

Najlepiej kupić retka na przecenie lub evencie typu kup 40 boxów i dostaniesz perma na 100% :v

móglbyś bardziej sprecyzować. Boksów Desert jest 3 rodzaje: z m4, aw50f i tmp9 a mowisz ze tez wylatuja z nich inne permy ;d a reszty Twojej wypowiedzi nie rozumie. W wr gram krótko dodam.

Opublikowano

jeszcze jest F2000 za 890. Najbardziej opłaca sie losować tylko i wyłącznie m4. Box na f2000 jest dziwny, aw50f desert nie zabija na hita, a tmp9 desert jest do niczego, gdyż celownik zasłanai ci pół ekranu.

Najlepiej to nic nie losować i kupować paczki z permami ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Powiem Ci tak---otworzyłem z 50 tych boxów i w końcu perm mi wyleciał a mój ziom z klanu otworzył i za 1 razem mu wyleciało -więc to zależy od farta

Opublikowano

Powiem Ci tak---otworzyłem z 50 tych boxów i w końcu perm mi wyleciał a mój ziom z klanu otworzył i za 1 razem mu wyleciało -więc to zależy od farta

na ktorego perma otwierales 50 boksow?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...