Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL CassioWhooping vs DevCassio L#

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej co lepsze CassioWhooping czy DevCassio NA TEN MOMENT?

Albo jakiś skrypt lepszy z bola lepszy od DevCassio, piszcie :]

Opublikowano

Oczywiście, że użytkownicy L# i BoL'a będą wybierać skrypt używanych w ich programie. Nie korzystałem z CassioWhooping, ponieważ to płatny skrypt, który wymaga VIP'a, więc nie ocenię, lecz DevCassio jest świetna :)

Opublikowano

CW bez dwóch zdań. Użytkowałem wcześniej L# i miałem przyjemność też grać na DC i płatne w tym przypadku znaczy lepsze. 

Please be patient ... Polski Support soon.

Opublikowano

To jak porównywać k***a rower od chrzestnego do mercedesa. Autor CW zarabia gruby hajs za niego, ma motywacje do pracy, i moze sie z tego utrzymać. Dev jest za darmo, ale miło że ktokolwiek porównuj te dwa skrypty czyli jednak dev to jakaś konkurencaja.. hehe grałem keidyś na cw jakiejs crackowanej h*j wie co i powiem ze nieźle orała. Jak naprawią devki q to myśle że bedzie 50/50 

Opublikowano

To jak porównywać k***a rower od chrzestnego do mercedesa. Autor CW zarabia gruby hajs za niego, ma motywacje do pracy, i moze sie z tego utrzymać. Dev jest za darmo, ale miło że ktokolwiek porównuj te dwa skrypty czyli jednak dev to jakaś konkurencaja.. hehe grałem keidyś na cw jakiejs crackowanej h*j wie co i powiem ze nieźle orała. Jak naprawią devki q to myśle że bedzie 50/50 

Fanboy bola? Może spójrzmy na to okiem gracza który grał na obu programach? Moim zdaniem CW jest bardziej dopracowana natomiast dla DevCassio potrzeba czasu na naprawienie pewnych błędów możliwe, że będzie lepsza po poprawkach ;)

Deadboy

Opublikowano

Fanboy bola? Może spójrzmy na to okiem gracza który grał na obu programach? Moim zdaniem CW jest bardziej dopracowana natomiast dla DevCassio potrzeba czasu na naprawienie pewnych błędów możliwe, że będzie lepsza po poprawkach ;)

Dev miał i pewnie będzie miał dalej luki w time'ingu AS. Dla chcącego mieć dobry skrypt nie jest problemem wydać 10$.

Opublikowano

Dev miał i pewnie będzie miał dalej luki w time'ingu AS. Dla chcącego mieć dobry skrypt nie jest problemem wydać 10$.

Po co wydawać? Stefek wszystko ładnie zrobił ;__;

Deadboy

Opublikowano

Mam CasioWhooping, lecz używa mi ulta tak po prostu niekiedy... idę sobie i ult nagle.. widzi kogoś na low hp na mapie i używa ? Bez sensu trochę :/

Opublikowano

Po co wydawać? Stefek wszystko ładnie zrobił ;__;

No jasne, po co wesprzeć twórcę, lepiej zajebać jak polacy za granicą.

CW > Dev, jak popatrzyłem na kod Dev to zwykły skrypt, nic specjalnego.

Opublikowano

Mam CasioWhooping, lecz używa mi ulta tak po prostu niekiedy... idę sobie i ult nagle.. widzi kogoś na low hp na mapie i używa ? Bez sensu trochę :/

shift > ult cast > zmieniasz kiedy ma go używać : D ez game.

btw. do tego skryptu sam dla siebie nie potrzebuje tą opcję mam offf.

No jasne, po co wesprzeć twórcę, lepiej zajebać jak polacy za granicą.

CW > Dev, jak popatrzyłem na kod Dev to zwykły skrypt, nic specjalnego.

Trzeba przyznać racje temu Panu. Dev się starał lecz więcej w to trzeba by było włożyć. 

Opublikowano

tylko panu Brolandowi i dekaronowi[(?) tyle co z pamieci znam bez wyzwisk prosze] płacą za to że są developerami + zarabia na skrypcie a Dev zrobił to bo chciał coś wnieść do community równie dobrze nie musiał nic robić.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

tylko panu Brolandowi i dekaronowi[(?) tyle co z pamieci znam bez wyzwisk prosze] płacą za to że są developerami + zarabia na skrypcie a Dev zrobił to bo chciał coś wnieść do community równie dobrze nie musiał nic robić.

I co w zwiazku z tym?

Opublikowano

nikt nam nie płaci, każdy robi skrypty bo chce :P

Opublikowano

I co w zwiazku z tym?

jak popierdalasz z ta szufla i snieg odgarniasz to chyba wolisz zeby ktos ci za to placil

@Marcoly

z rozmow na skypie spudgiego cos innego wynika opieram sie na tych rozmowach ze skype.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

jak popierdalasz z ta szufla i snieg odgarniasz to chyba wolisz zeby ktos ci za to placil

@Marcoly

z rozmow na skypie spudgiego cos innego wynika opieram sie na tych rozmowach ze skype.

Może dostają hajs za jakieś grube projekty do bola 2.0 ale nie jest to nic pewnego, mam dobre kontakty ze wszystkimi dev i co najmniej jeden by o tym wspomniał
Opublikowano

@Marcoly

Dalej nie zbyt rozumiem twoja glupote. Każdy skrypt od dewelopera powinien byc tak samo dobry, nie zaleznie czy platny czy nie.

Opublikowano

Dalej nie zbyt rozumiem twoja glupote. Każdy skrypt od dewelopera powinien byc tak samo dobry, nie zaleznie czy platny czy nie.

glupote? stary piszesz jakis crap bo to co napisales to crap ktory nic nie wnosi do niczego. Zależy od humoru ktoś mu kazał robić dobry skrypt? no chyba nie a skrypty chyba sa platne bo są lepsze i chyba masz z 13 lat i nie rozumiesz jak sie zarabia na takich rzeczach.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Uśmiałem się ;) To tak jak McDonalds i KingBurger cena podobna, ale jakość mierzona przepaścią do Hadesu.

Powinien być. Dobrze mówisz, ale nic za darmo nie ma. Za to się chwali i jest naprawdę dobre będziesz musiał zapłacić.

btw. j. polski.

pozdro.

Opublikowano

Ofc, że CW. Grałem na crackach i orała jak miło a co mówić o najnowszej wersji - nie wiem aktualnie nic o obecnej sytuacji z crackami czy stef jest na bieżąco.

Jedynie co w DevCassio boli to to, że lami często ulta i po tym patchu słabo Q trafia to fakt ale podejrzewam, że to wina, że większość ludzi ciśnie na Evade.

Opublikowano

Uśmiałem się ;) To tak jak McDonalds i KingBurger cena podobna, ale jakość mierzona przepaścią do Hadesu.

Powinien być. Dobrze mówisz, ale nic za darmo nie ma. Za to się chwali i jest naprawdę dobre będziesz musiał zapłacić.

btw. j. polski.

pozdro.

Halo halo BurgerKing* jest lepszy od McShitsa xD

Deadboy

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...