Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graves - nerfy

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, czy w następnym/ych patchach polecą jakieś nerfy? Ostatnio zacząłem go mainować, mam 80% winratio.

Moim zdaniem jest okropnie silny - ma dasha, świetną pasywkę na armory i mr, największy burst z adc (razem z lucianem).

Opublikowano

W nastepnym patchu pewnie znerfią Luciana.

A tak na serio to raczej jest jeszcze bezpieczny.

Opublikowano

Jak myślicie, czy w następnym/ych patchach polecą jakieś nerfy? Ostatnio zacząłem go mainować, mam 80% winratio.

Moim zdaniem jest okropnie silny - ma dasha, świetną pasywkę na armory i mr, największy burst z adc (razem z lucianem).

Nie dostanie żadnego NERFA tym bardziej, że nim nikt praktycznie nie gra + ostatnio dostał jakieś BUFFY na Ulta i jeszcze coś chyba.

­

Opublikowano

Nie dostanie renfa bo nie jest grana w takim stopniu żeby miała wpływ na rozgrywki. Teraz w grę wchodzą junglerzy i na tym Riot bazuje na nerfieniu postaci w jungli

Opublikowano

Nie dostanie renfa bo nie jest grana w takim stopniu żeby miała wpływ na rozgrywki. Teraz w grę wchodzą junglerzy i na tym Riot bazuje na nerfieniu postaci w jungli

Nie jest grany? Rekkles od 2 miesiecy wbija nim elo na swoich kontach :O Ma chyba 70% winratio

Opublikowano

Nie jest grany? Rekkles od 2 miesiecy wbija nim elo na swoich kontach :O Ma chyba 70% winratio

ale nie kazdy to rekkles on by urgotem mogl nawet Elo wbijac wiesz wiesz

Opublikowano

Ma jakieś 55% patrząc na statystyki patrząc na dane z Highest Win Rate Champions (12/30/2014) swoją drogą kayle jdst top 1chyba i nerfa nie dostał

Opublikowano

Nie dostanie żadnego NERFA tym bardziej, że nim nikt praktycznie nie gra + ostatnio dostał jakieś BUFFY na Ulta i jeszcze coś chyba.

­

Nikt nim nie gra?Chyba dawno w Lola nie grałeś...

Opublikowano

@JamesRodrizgues jak grasz w brązie gdzie soraką pod ADC mogę wygrać to pewnie tak

aktualnie graves z corkim jest master tier adc dlatego że teraz jest w mecie szybka buła i pa pa.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Prawdopodobnie go nie znerfią, gdyż rzadko jest widywany w grach.

Pewno znowu ruszą Luciana, a potem Zabiorą się za Jinx  xD

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...