Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na maxa cheaterskie skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EasyRyze - NFD exploit 

DevCassio - E exploit

katarina q exploit 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Tak ogólnie to evade.

Za evade nie dostaniesz bana (przynajmniej małe szanse na dostanie go) niż na takim explocie jak Cassiopeia E

Opublikowano

Zagraj cassio na byle jakim skrypcie, płacz murowany... Ja raz grałem cassio bez sryptów to plakali, więc dużo nie potrzeba :D (eu ne)

Opublikowano

Za evade nie dostaniesz bana (przynajmniej małe szanse na dostanie go) niż na takim explocie jak Cassiopeia E

bo nie chodzi o bana tylko o to by poznac ze ktos czegos uzywa.

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

a co od kolegi kont odostałeś?

Teraz jak refound explo nie dziala to ciężko jest kogoś zbanować. Z no face ktoś musi nakręcić filmik, wrzucić na hosting i wysłać riotowi= tu macz dżoba. Chyba ze ktoś na prawde jest upierdliwy... Graj dużo na cassio to prędzej czy później wyłapiesz bana, mi np no face nie dziala..

Opublikowano

a co od kolegi kont odostałeś?

Teraz jak refound explo nie dziala to ciężko jest kogoś zbanować. Z no face ktoś musi nakręcić filmik, wrzucić na hosting i wysłać riotowi= tu macz dżoba. Chyba ze ktoś na prawde jest upierdliwy... Graj dużo na cassio to prędzej czy później wyłapiesz bana, mi np no face nie dziala..

Nie mam swoje extra do trollowania i cheatowania :0

76561198342061369.png

Opublikowano

Szukam skryptów na których łatwo poznać że ktoś cheatuje :D

Np jak są to nwm expolity na cd czy coś byle by płakali :)

Łatwo poznać?

1.Evade

2.Katarina

3.Xerath

4.Syndra

5.Ryze

6.Cassiopeia

7.w/w exploity

8.Naucz się pisać.

9.Jeżeli myślisz, że uda Ci się "trollować" za pomocą skryptów to się mylisz. Trolling to coś całkiem innego, poczytaj.

iHacks  <3

Opublikowano

Ja raz na ruski rok odpalę Cassio to choćbym miał 0/5 to i tak "script" xD Wina jebanego rudego wieszaka i zwisa.

Evade? ostatnio grałem na trybie Poro King jako Kogmaw i nazwali mnie "the king of dodging skillshots" oczywiście potem pisali, że cheater xD Ale szczerze? gram na tym koncie na hackach od BoLa, przez MKjogo po L# i bana nie mam..  grałem na exploicie Siona, noface explo i nic.

Opublikowano

Łatwo poznać?

1.Evade

2.Katarina

3.Xerath

4.Syndra

5.Ryze

6.Cassiopeia

7.w/w exploity

8.Naucz się pisać.

9.Jeżeli myślisz, że uda Ci się "trollować" za pomocą skryptów to się mylisz. Trolling to coś całkiem innego, poczytaj.

Napisz jeszcze 20 razy eveda, Cassio, exploity bo k***a nie zauważyłem!

Exploity, jakie do jakich postaci nazwy cokolwiek? 

76561198342061369.png

Opublikowano

EasyRyze - NFD exploit 

DevCassio - E exploit

katarina q exploit 

na katarine nie ma aktualnie skryptow

Jeszcze janna q za plecow :D exploit 

34tet95.gif

Opublikowano

Ja raz na ruski rok odpalę Cassio to choćbym miał 0/5 to i tak "script" xD Wina jebanego rudego wieszaka i zwisa.

Evade? ostatnio grałem na trybie Poro King jako Kogmaw i nazwali mnie "the king of dodging skillshots" oczywiście potem pisali, że cheater xD Ale szczerze? gram na tym koncie na hackach od BoLa, przez MKjogo po L# i bana nie mam..  grałem na exploicie Siona, noface explo i nic.

Szampańska zabawa :D

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...