Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL misja na bojowca

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 1 pytanie :D. Czy jak misja na konia bojowego się nie powiedzie mogę ją zrobić ponownie w tym samym dniu czy dopiero za 24h?

Opublikowano

Wydaje mi się, że od razu można. A poza tym ta misja nie jest trudna ;p wystarczy pare ogarniętych osób do pt i z łatwością ci sie uda. Polecam znaleźć metka cienia przed rozpoczęciem misji bo sporo łuczników z niego wylatuje.

Opublikowano

Jeśli się nie powiedzie to owszem możesz zrobić ją ponownie od razu i medal Ci nie zniknie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli sie nie powiedzie to mozesz od razu. Tak naprawde 1 osoba z 65 lv i ogarnietym w miare eq zrobi bojowca sam jak mi kolega zrobił .

Pozdr

Opublikowano

Misje, które pozwalają na zdobycie konia zwykłego, bojowego oraz militarnego nie są ograniczone limitem 24 godzinnym natomiast tracimy Medal Konny.

Misje od 2 do 10 poziomu w przypadku pomyślnego zaliczenia misji wymagają odczekania 24 godzin, ale w przypadku niepowodzenia Medal Konny pozostaje.

Opublikowano

w przypadku gdy misja na konia się nie powiedzie możesz przystąpić do kolejnej próby lecz musisz pamiętać że nie możesz schodzić z konia.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie wiem jak teraz , ale jak ja grałem ten misję te były zbugowane, nie liczyło czasu , do woli się mogło to robić , jak dalej tak jest to raczej nie ma szans żebyś nie zrobił tej misji ; x + po nieudanej znika sam medal a misję możesz powtórzyć od razu , po udanej misji musisz czekać tam 12h na certa pzdr

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...