Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne pytanie, sugestie

GrauinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie to wygląda, jeżeli działa w 100% poprawnie to jest fajnym pomysłem na zarobek :D Sam z chęcią wylosowałbym sobie csa xD

Chociaż ten zapisek w regulaminie: "g) Nie ponosimy odpowiedzialności za ew. problemy związane z aktywacją klucza gry na swoim koncie."

mnie nie przekonuje. Wychodzi na to, że jeżeli klucz nie działa to ja moge mieć pretensje do siebie bo wg regulaminu sam sie na to zgodziłem.

Opublikowano

Maszynka do zarabiania pieniążków.

Może co dziesiątej osobie dają kod do gry za 5zł i zachęcają do dalszej gry.

636451494245979649038.gif

Opublikowano
@Ravoner 

jakby nie patrzeć to kod za 5zł to jest dużo przy płatności sms'em. Jak ktoś ma dużo kasy na koncie to czemu nie polosować sobie gier? Lepsze to niż zmarnowanie.

Pisałem skrypt na tę stronę. Będę regularnie przeglądał i nadzorował jakość kodów :P

Opublikowano

@Ravoner 
jakby nie patrzeć to kod za 5zł to jest dużo przy płatności sms'em. Jak ktoś ma dużo kasy na koncie to czemu nie polosować sobie gier? Lepsze to niż zmarnowanie.

Pisałem skrypt na tę stronę. Będę regularnie przeglądał i nadzorował jakość kodów :P

@Nezvik jakieś zyski masz czy od razu zapłate wziąłeś? Pytam bo może sam bede planował działaność.

Opublikowano

Rozwaliło system xD

Facebook

25 osób lubi obie///

Nie cierpię tego typu stron, gorsze to niż reklamy na wp.pl

@Michoł3 Mógłbyś przybliżyć? Nie rozumiem dlaczego?

Opublikowano

@Michoł3 Mógłbyś przybliżyć? Nie rozumiem dlaczego?

Mi sie tam podoba i ciekawy sposób na zarobek. Jak się będziesz kierował opiniami mniejszości to nigdy pieniędzy nie zarobisz. Skoro juz postawiłeś strone i działa to ją porządnie wypromuj :).

Opublikowano

Mi sie tam podoba i ciekawy sposób na zarobek. Jak się będziesz kierował opiniami mniejszości to nigdy pieniędzy nie zarobisz. Skoro juz postawiłeś strone i działa to ją porządnie wypromuj :).

@1361622928-U485574.pngDiavo Cały czas kupujemy reklamy, lecz to mało daje :( Więc szukamy lepszych reklamodawców.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDiavo Cały czas kupujemy reklamy, lecz to mało daje :( Więc szukamy lepszych reklamodawców.

Trzeba umieć szukać i reklamować z głową :). To taka moja wskazówka.

Opublikowano

Trzeba umieć szukać i reklamować z głową :). To taka moja wskazówka.

Haha Dzięki :)

Nadal czekamy na opinie.

Opublikowano

Strona ładna, przejrzysta. Pomysł też dobry. Dobra reklama by się przydała i strona może przyniesie spory zysk. Spróbuję rozesłać stronkę do kilku znajomych no life'ów, może uda mi się pomóc.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Strona ładna, przejrzysta. Pomysł też dobry. Dobra reklama by się przydała i strona może przyniesie spory zysk. Spróbuję rozesłać stronkę do kilku znajomych no life'ów, może uda mi się pomóc.

Dziękujemy za miłe słówko i polecenie :)

Opublikowano

Strona wykonana fajnie.

Tylko, że wysłałem tego smsa i wpisywałem ten kod wiele razy ale i tak za każdym razem wywalało (Nie poprawny kod)

@GrauinPL

help ?

Opublikowano

Strona wykonana fajnie.

Tylko, że wysłałem tego smsa i wpisywałem ten kod wiele razy ale i tak za każdym razem wywalało (Nie poprawny kod)

@GrauinPL

help ?

@SuperEzio proszę odpisz na GG, abym mógł Ci pomóc.

Kody wszystkie działają.

@Edit U użytkownika @SuperEzio wszystko już działa, skorzystał dzisiaj drugi raz. :)

Opublikowano

Mało widziałem takich stron i widzę, że są tu jakieś "lepsze" gry niż na pozostałych. Inną kwestią jest pewność, że taka strona nie oszuka kogoś, bo czasami takie rzeczy się zdarzały. Zapisałem sobie ją na pasku zakładek jeśli za miesiąc lub dwa będzie działała i znajdę na internecie jakieś konkretniejsze opinie z miłą chęcią zakupię jakiś kod. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...