Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3 Dni] Mroczeks

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sajjuk

@Dektored

@Lord Makin

@Neoxyh.

@Wujek Blacha

Nie przyjmuję do wiadomości że złamałem regulamin,o co się rozchodzi?

Skorzystanie z rysunku i odrysowanie go w paincie to nie plagiat dodatkowo sam dorysowałem też kilka elementów takich jak czapka świąteczna..

Nic nie zarąbałem tylko skorzystałem z obrazka rysując go prawie 6 nocy z przerwami.

Czemu uznaliście to za plagiat?!

Opublikowano

@Sajjuk

@Dektored

@Lord Makin

@Neoxyh.

@Wujek Blacha

Nie przyjmuję do wiadomości że złamałem regulamin,o co się rozchodzi?

Skorzystanie z rysunku i odrysowanie go w paincie to nie plagiat dodatkowo sam dorysowałem też kilka elementów takich jak czapka świąteczna..

Nic nie zarąbałem tylko skorzystałem z obrazka rysując go prawie 6 nocy z przerwami.

Czemu uznaliście to za plagiat?!

Gołym okiem można dostrzec, że na obrazku został dodany jedynie napis i czapka świąteczna. Na obrazek został nałożony efekt w programie graficznym. Dalej uważasz, że to nie jest plagiat? Praca co do centymetra jest skopiowana wraz z najmniejszymi szczegółami, nie ośmieszaj się.

Opublikowano

Mylisz się wystarczy poświęcić czas,trochę cierpliwości i zaangażowania.
Praca do 1 cm? Bardzo zabawne..
Nie mam sobię NIC do zarzucenia !

jedynie lekki błysk dodałem po prawej stronie na photoshopie przez neta 'photogramio.com' 
Bez problemu można narysować takową pracę w paincie,rysunek może i nie wyszedł wspaniale jednak wykonanie idealnej pracy w paincie nie jest łatwe!
A nawet jeśli bym dodał tylko czapkę,to co ? Andy sam wszystko wykonał? Wkleił jakiegoś mobka czy coś dorysował i co...?
Podkreślam NIE MAM NIC sobię do zarzucenia i nie pozwolę sobię wyrzucić w błoto 6 poświęconych nocy!

@Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...