Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po prostu nie da się grać. Wszystko jest ok, ale gdy zacznie się coś typu teamfight czy nawet walka z przeciwnikiem na linii, wszystko staje i po chwili attempting to reconnect. Po chwili wszystko wraca do normy, oprócz tego że jestem martwy lub mamy przegrany tf :) Można coś z tym zrobić?

Opublikowano

Jakiego dostawce internetu masz?

Ostatnio też miałem takie problemy. W moim wypadku wina oczywiście UPC :ninja:

Ogarnij czy wszystko okej masz z połączeniem itd.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

@Evaneth co ma do tego połączenie jak wszystko jest ok do czasu teamfightu? Kurwicy można dostać.

Może mieć wpływ, bo w danym momencie tracisz pakiety. Można wiedzieć od kiedy tak masz? Bo trochę to dziwne.

Opublikowano

Może mieć wpływ, bo w danym momencie tracisz pakiety. Można wiedzieć od kiedy tak masz? Bo trochę to dziwne.

Możliwe, że tracę pakiety. Jak to sprawdzić? Mam to od pewnego czasu, nie wiem dokładnie ile.

Opublikowano

Może fpsy nie mają powiązania z pingiem ale sprawdz to w grze ile masz fpsów. Zawsze tak jest że fpsy spadają a w moim przypadku ping szaleje może masz tak jak ja ?

Uważam że powinieneś pozmieniać w ustawieniach - zmniejszając wymagania

Opublikowano

Od grudnia pakiety nakurwiają więc to pewnie dlatego. Ja osobiście nie miałem takich problemów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...