Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox live , najlepsze gry

Sooocrazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :D mam pytanie:) na jakiej zasadzie dziala live gold , podpiolem sie do swojego internetu ( wi-fi) i to znaczy ze juz moge grac przez siec , czy jednak musze doplacic o.O

2 pytanie : waszym zdaniem jaka gre teraz najbardziej oplacaloby sie kupic na x360 ?

Opublikowano

Musisz kupować xbox live gold które możesz kupić w różnych pakietach na miesiąc,3 miesiące i rok,warto wspomnieć że gdy masz golda dostajesz 2 darmowe gry.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

1. Musisz mieć aktywne konto Gold i dostęp do internetu i możesz grać w sieci. Najbardziej opłaca się wziąć na rok, kosztuje to około 150 zł, masz wiele przywilejów, bo przykład dostajesz co miesiąc dwie darmowe gry (w tym miesiącu) jest wiedźmin 2. 2. Według mnie teraz nie, konsola jest już stara, lepiej zainwestować w XONE.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

wiem ze ta konsola jest juz starsza ale wole grac na kompie a to jest tylko taki ,, dodatek " kiedy mi sie juz nudzi jakas gra z komputera

a znacie moze jakas zaufana strobe do aktywowania konta gold ?

Opublikowano

Jeżeli lubisz sobie pobudować to polecam Minecraft, postrzelać - Battlefield 3,4, lub najnowsze Call Of Duty, pojeździć i postrzelać - GTA V. Dodaj mnie na Xklocku to pogramy ;) Nick: SzybkiXAnglik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...