Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt pod Cassio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo!

Dawno nie grałem na bolu ale gdy ostatnio znów zacząłem to oczywiście cassio i na mida.

I tutaj jest moje pytanie bo miałem kiedyś skrypt Cassiopeia Du Couteau ale teraz gdy go szukam to nie mogę nigdzie znaleść czy ten skrypt przestał działać czy co się z nim stało i co polecacie zamiast niego?

76561198034765323.png

Opublikowano

Cass Whooping jest płatne a nie chce za bardzo kupować

Pisz PW :]

Opublikowano

Ja mam głębszy problem... Failed to login wyświetla .. A BoL'a od nowa pobrać nie mogę, bo nie działa download na stronie bola ;d A może to by pomogło .. Co zrobić ? .. :D Na stronie BoL,a loguje się bez problemu.. tylko w programie nie działa.

@Edit

Coraz lepiej... Kliknąłem, i teraz wyświetla przy uruchomieniu " Program przestał działać " :D Może samo się naprawi jakoś .. ;d

@Edit2

http://forum.botoflegends.com/topic/46078-having-problems-failed-to-log-in-click-here-for-solution/

Ok ... mam ;D

Opublikowano

Ja mam głębszy problem... Failed to login wyświetla .. A BoL'a od nowa pobrać nie mogę, bo nie działa download na stronie bola ;d A może to by pomogło .. Co zrobić ? .. :D Na stronie BoL,a loguje się bez problemu.. tylko w programie nie działa.

@Edit

Coraz lepiej... Kliknąłem, i teraz wyświetla przy uruchomieniu " Program przestał działać " :D Może samo się naprawi jakoś .. ;d

@Edit2

http://forum.botoflegends.com/topic/46078-having-problems-failed-to-log-in-click-here-for-solution/

Ok ... mam ;D

NIe ten temat ;#

76561198034765323.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...