Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Bastia.pl

Corvn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy czyste pliki PL mają prawo bytu?

No oczywiście że tak, będzie jak Bev**r - 20 graczy :D

Mnie wgl nie zachęca nic do grania na takim serwerze.

Nie polecam.

Opublikowano

Było wiele prób przywrócenia starego pla, żadna nie zakończyła się sukcesem... Nie potrafię zrozumieć ludzi którzy na siłę próbują wrócić do przeszłości która już nie istnieje, było wiele serwerów z tytułami "Jak za starych dobrych czasów" itp, ale żaden nie odniósł sukcesu, a czemu? Bo stare czasy już nie wrócą, to nie serwer był mega zajawką tylko ludzie którzy go tworzyli, a których już nie ma. 

Opublikowano

Zgadzam się, ludzie już nie palą się na widok czystego klienta bez żadnych dodatków, nowych misji/dungeonów/urozmaiceń. Dzisiaj każdy liczy na jak największą rozrywkę. W tamtych czasach nikomu sie chyba nawet nie sniło, żeby w metinie były pety jakieś rózne wieże orków/mistyków czy czegoś tam. Robiąc taki serwer tracicie swój czas i pieniądze, ponieważ trzeba stawiać na nowości a nie na oldschool ;) Jest kilka serwerów międzynarodowych typu old metin więc po co robić następne ?

Na 99% nie zagram

Opublikowano

Beka że macie reklamy: Tream, Małysz oni takiego gówna na pewno nie grają. ;)

Gorsze pliki niż gotowe Terenzo... Jak będzie 20/30 osób to będzie cud.

Nie ma co teraz startować z takim serwerem, ale powodzenia.

Opublikowano

Beka że macie reklamy: Tream, Małysz oni takiego gówna na pewno nie grają.  ;)

Gadałem z nimi i mówią ze nie ma problemu.

co do plików to 

Gorszę pliki niz gotowe Terenzo? Bla bla bla..... Ty jesteś tylko tak inteligenty aby mieszać w to pliki Terenzo, gdzie jest bug na bugu, pliki zostały zrobione pod własnie taki typ serwera, no ale powinienem wsiąść gotowca Terenzo i wywalić nie potrzebne rzeczy. własnie tacy jak ty zaniżają poziom na mpc, BO WAM TO TYLKO GOTOWCE W GŁOWIE :P

co do graczy, podań o zamknięte beta testy jest 174:P 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Beka że macie reklamy: Tream, Małysz oni takiego gówna na pewno nie grają. ;)

dostali w kieszeń to zrobią reklame z mpc :D bo wątpię by wbili do gry.

co do serwera nie spodziewajcie się dużej ilości graczy :x youtuberzy raczej nie pomogą, lecz powodzenia

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

powiem tak wole juz pl niż takie serwery i napewno większość sie zgodzi szkoda waszego , naszego czasu i maszyny na której stawiacie gre  POZDRO

Opublikowano

Nic ciekawego w zasadzie. Jeden event opisany i to jeszcze kiepski. Jesli taki list ma dropnac jeden i tylko 20 min na to jest - dropnie go osoba nowa, niewiedzaca co ma zrobic, albo jakis troll i juz krolestwo odpada. Co do tych bossow, ze cale krolestwo ma ubic kogos tam.. Tez lekka parodia, czy tez porazka, sam nei wiem. Rzuci sie na to 50 osob, beda odpychac, przeszkadzac, wyzywac sie nawzajem, a na koncu i tak wygra Jinno bo bedzie najliczniejsze. Itemy, ktore sa tylko dla tego krolestwa w efekcie bedzie mogl kupic kazdy - przeciez mozna zrobic nowe konto czy tez po prostu isc do wrogiego krolestwa.

Wydaje sie to byc raczej nieprzemyslane.

Do tego ten exp minimalnie wiekszy niz PL - nie dzieki. O zwojach, radach, ogolnie skillach nie ma praktycznie nic. Zmianki, dodania - tez.

Podziekuje

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nic ciekawego, raczej kolejny serwer który będzie miał 100 graczy online i go zamkną po miesiącu.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak już bym miał zagrać na HArdzie to wolał bym zagrać na PL lub na Ravi przynajmniej wiem że nie upadnie. Ludzie Hardy to już przeszłość no chyba że z dobrą reklamą i ogarniętym team, serwer może się utrzymać przez powiedzmy rok albo i dłużej. Zagrał bym na zbugowanym serwerze z niby nowościami niż na czystym metinie. Wgl czekam już ok 5mc aż wyjdzie jakiś serwer porządny najlepiej Easy który postoi dłużej niż 2 tygodnie. Pozdrawiam i dziękuję. Nie zagram.

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Szczerze to wolę pobrać sobie Pl'a , dla tego bo ten serwer niczym się nie różni :) Mogliście zmniejszyć ku do 25, usunąć tych biologów do 30lv, dać nieco lepsze eq na start chociażby na +6/7. Jedynie co mi się podoba na tym serwerze to event, szukam serwera do nagrywania i myślałem nad tym do puki nie zauważyłem całej prezentacji. Zróbcie porządnego update i poprawcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...