Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Szukam prywatnego serwera

NFSWelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam prywatnego działającego serwera WarRock. Grałem do wczoraj na Warrock Montana ale dziś coś nie działa.

Podeślecie jakiś link do działającego prywatnego serwera? 

z Góry Dziękuje.

Opublikowano

Ogólnie oprócz montany, nie ma już lepszych serwerów tzn w sensie chodzi mi o pliki serwerowe. 

Są jakieś pseudo serwery zrobione na tutorialu i publicznych plikach, ale gra na takim serwerze nie ma sensu, gdyż jest on słabo zabezpieczony.

Co do montany mają problemy techniczne i niedługo powinni je naprawić cierpliwości. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

a podesłał byś mi takie nawet słabo zabezpieczone ? ponieważ i tak bym se w warrocka pograł bo na razie nie mam w co i się nudzę.

Opublikowano

a podesłał byś mi takie nawet słabo zabezpieczone ? ponieważ i tak bym se w warrocka pograł bo na razie nie mam w co i się nudzę.

Kolega mowi, ze gra nie ma sensu, tam sie bardziej pokwur... niz pograsz, jak tam bug na bugu buga buguje takze wiesz ;) polecam Ci jedynie Montane ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

@kawas12311

Temat jest sprzed dobrych kilku miesięcy, więc wydaję mi się, iż autor podjął już jakiś wybór w tej kwestii. Ponadto upominałem cię już odnośnie porządku w tym subforum - wszystkie informacje dot. prywatnych serwerów mają znajdować się w tym temacie - http://www.mpcforum.pl/topic/1207088-spis-prywatnych-serwer%C3%B3w-war-rock/. Jeżeli użytkownik będzie chciał sobie znaleźć jakiś serwer do gry, może tego dokonać właśnie tam. Nie twórzmy bałaganu w dziale.

//Zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...