Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Słuchawki ? ! ^ ^

x4DI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, może mi ktoś doradzić jakieś fajne słuchawki do 350 zł. ? : ) 

Chyba dobry dzial wybralem. ;D

Opublikowano

Logitech H600 lub H800 posiadam wersję H600 kupiłem dwa lata temu i tak dobrych słuchawek pod względem wydajności baterii jak i bardzo czystego dźwięku nie widziałem. Osobiście nie polecę ci żadnych słuchawek wytłumiających otoczenie, gdyż po prostu wymiotuję gdy ich używam. :P

Opublikowano

W tej cenie mógłbyś powoli zacząć przedstawiać swoje preferencje muzyczne.

Słuchawki mają być z mikro czy bez ? Zajrzyj może do spisu podpiętego w dziale.

Jeśli z mikro to nic lepszego od HyperX Cloud nie wykombinujesz.

Opublikowano

Logitech H600 lub H800 posiadam wersję H600 kupiłem dwa lata temu i tak dobrych słuchawek pod względem wydajności baterii jak i bardzo czystego dźwięku nie widziałem. Osobiście nie polecę ci żadnych słuchawek wytłumiających otoczenie, gdyż po prostu wymiotuję gdy ich używam. :P

nie istnieją dobre słuchawki bezprzewodowe, ich jakość dżwięku dorównuje słuchawką za 50zł lub mniej

­

Opublikowano

nie istnieją dobre słuchawki bezprzewodowe, ich jakość dżwięku dorównuje słuchawką za 50zł lub mniej

To widocznie nigdy takowych nie używałeś, bo jest ich cała masa. Ewentualnie inaczej odbierasz pojęcie "Dobre słuchawki". Używam ich ponad dwa lata, potrafią wytrzymać na baterii czasami nawet 12 godzin, jakość dźwięku przebija nawet mój telewizor który do kiepskich nie należy, ale wiadomo dobry dźwięk dla każdego może oznaczać co innego. ;) To tylko moja opinia.

Opublikowano

To widocznie nigdy takowych nie używałeś, bo jest ich cała masa. Ewentualnie inaczej odbierasz pojęcie "Dobre słuchawki". Używam ich ponad dwa lata, potrafią wytrzymać na baterii czasami nawet 12 godzin, jakość dźwięku przebija nawet mój telewizor który do kiepskich nie należy, ale wiadomo dobry dźwięk dla każdego może oznaczać co innego. ;) To tylko moja opinia.

Używałem, kabe l> bezprzewodowść anyway

załóż zwykle superluxy hd 681, pogadamy

mowisz tylko tak bo nic dobrego nie miale sna glowie i bronisz swoich wydanych pieniedzy, masz brak odniesienia wiec dyskusja jest tu zbedna  ^_^

­

Opublikowano

Używałem, kabe l> bezprzewodowść anyway

załóż zwykle superluxy hd 681, pogadamy

mowisz tylko tak bo nic dobrego nie miale sna glowie i bronisz swoich wydanych pieniedzy, masz brak odniesienia wiec dyskusja jest tu zbedna  ^_^

Nie bronię swoich wydanych pieniędzy. :D Nie mam odniesienia? Używałem wcześniej jakieś Razery nie pamiętam jaki model, ale kosztowały około bodajże 450zł sprzedałem je ze względów zdrowotnych jeśli mogę to tak ująć. :D Po prostu robiło mi się strasznie nie dobrze jak nie słyszałem otoczenia wokół mnie. Głupi byłem, że sugerowałem się ceną i od razu kupiłem te droższe. Sądziłem, że będą lepsze, ale niestety tak nie było. Oczywiście nie mam zamiaru się kłócić, ale chciałem stwierdzić, że mam odniesienie i dla mnie tańsze logitechy są dużo lepsze pod względem dźwięku niż Razery, ale w każdym razie to tylko moje stwierdzenie. ;) Zakończmy tę dyskusję, gdyż nie ma ona najmniejszego sensu.

Opublikowano

Razery także grają jak syf. Trzeba było się sugerować nie ceną i napisami a jakimś forum, jak nie mpc to chociażby muzycznym mp3store

To widocznie nigdy takowych nie używałeś, bo jest ich cała masa. Ewentualnie inaczej odbierasz pojęcie "Dobre słuchawki". Używam ich ponad dwa lata, potrafią wytrzymać na baterii czasami nawet 12 godzin, jakość dźwięku przebija nawet mój telewizor który do kiepskich nie należy, ale wiadomo dobry dźwięk dla każdego może oznaczać co innego.  ;) To tylko moja opinia.

Na zakończenie dyskusji odpowiem cytatem:

Nie ma szans, żeby coś bez kabla zagrało dobrze w swojej cenie. Taki sprzęt gra zazwyczaj jak słuchawki z kablem za kilkukrotnie niższą cenę. Po prostu nie kupujemy i nie ma co się nad tym rozwodzić.

Ten sprzęt nie gra źle ogólnie, gra źle jak na swoją cenę

Opublikowano

moze dodam, ze chodzi mi o dobry dzwiek w grach, np jak gram w csa. Do sluchania muzyki zeby dzwiek byl WYRAZNY. 

Opublikowano

W tej cenie mógłbyś powoli zacząć przedstawiać swoje preferencje muzyczne.

Słuchawki mają być z mikro czy bez ? Zajrzyj może do spisu podpiętego w dziale.

Jeśli z mikro to nic lepszego od HyperX Cloud nie wykombinujesz.

Odpisz na pytanie. Jeśli z mikro to masz odpowiedź, jeśli bez to można kombinować.

Masz jakąś dźwiękówkę dobrą ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...