Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupie skiny za PSC?

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Znacie jakiś sklep ze skinami przyjmujący płatność PSC? Dobrze by było jakby był automat,ponieważ mamy nowy rok i nie wiem czy ktoś z takich serwisów będzie pracował.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Weteran
Opublikowano

A ile masz tego PSC, najczęściej ludzie się wymieniają item za kod do PSC, ale trzeba uważać na oszustów 

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Wiem, kupiłem psc za 50zł aby zakupić cs go, a że nigdy nie kupowałem na steamie, to kupiłem tylko grę i na psc zostało mi 17.25zł.I teraz nie mogę już doładować konta steam.A może powiecie na co uważać przy kupnie skinów z tego typu stron?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Sprawdź opinie o danym sklepie np. w internecie, możesz przez allegro kupić/jakiegoś zaufanego middlemana. Sprawdzaj też na cene, bo widziałem skin za 0,1€ a kosztował 4zł sms'em bodajże 35-40% idzie ceny do sprzedawcy, więc czystego zysku ma 1zł na takie coś.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...