Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teamowki

Aldoredolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem rankedy drużynowe 3win 2 lose i przydzielilo nas do brązu 4 -.-, a graliśmy vs diamenty i platyny 

bez sens -.- Od czego zalezy gdzie was przydzieli na teamowkach?

Opublikowano

Mieliście w drużynie jakiegoś diaxa/platyne ? Ja wygrałem ostatnio 4/5 teamówek i jesteśmy Bronze 3 xD I graliśmy na przeciętnych ludzi. Mieliśmy w teamie Diaxa i platyne. Nie rozumiem tego. 

Opublikowano

Nie jestem do końca przekonany ale elo nie wchodzi w grę jak się gra teamworki . Jedynie wspólne wygrane teamu. I od ligi

Opublikowano

Wszystko zalerzy od MMR np Ostatnio grałęm S5 S2 i P5 wygraliśmy 4 i walneło nas do S3

Opublikowano

S5 S4 S3 G5    VS PLAT3  PLAT5 DIAMOND 2 GOLD5 SILVER 1

Nie da sie zabardzo tak grać ale te 3 wygraliśmy :)

S5 S5 S4 S3 G5    VS PLAT3  PLAT5 DIAMOND 2 GOLD5 SILVER 1

Nie da sie zabardzo tak grać ale te 3 wygraliśmy :)

Opublikowano

Ja nie rozumiem tematu. Ostatnio często gram teamówki, ale czy gram na brązy, czy na diamenty gra jest easy. W teamówkach nie gra dywizja, nawet nie gra do końca skill, tylko gra zgranie. :) Tego się trzymajcie a daleko zajdziecie.  B)

Opublikowano

W teamówkach nie liczy się dywizja ale raczej zgranie etc. Czasami tak dziwnie przydziela są lepszed diamenty i gorsze xD, lepiej już od nowa założyć drużyna jak chcesz wyżej być ;d

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...