Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Za 3150

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo kupić ża 3150 ? Mam już Karme,Anivie,Corki,gragas,heimerdinger,kassadon,katarina,Lux,mordekaiser,Nidalee,Pantheon,twitch.

Myślałem nad akali.

Akali :) Ona robi kox plejsy :)

Opublikowano

Olaf - duzy lifestyle i pasywny as z W. Dobry Harras. Niektore umie. kosztuja hp ,ale z sie zlozy itemek na lifesteal to nie odczuwasz tego :) Olaf raczej na topa :O

Shaco - Flash z Q, Pacynki odstraszajace z W, kosy z slowem na E , Dubble Shaco na ulcie :D . Niestety trzeba duzo pograc ,zeby sie nauczyc. Nawet mocny na tej nowej jungli xD .

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Olaf - duzy lifestyle i pasywny as z W. Dobry Harras. Niektore umie. kosztuja hp ,ale z sie zlozy itemek na lifesteal to nie odczuwasz tego :) Olaf raczej na topa :O

Shaco - Flash z Q, Pacynki odstraszajace z W, kosy z slowem na E , Dubble Shaco na ulcie :D . Niestety trzeba duzo pograc ,zeby sie nauczyc. Nawet mocny na tej nowej jungli xD .

Mam pytanie od której minuty zacząć wstawiać pacynki ?
Opublikowano

Ja lubię grać Karthusem. Duży poke, slow, AoE dmg, świetny w tf. Ult do dobijania. Na początku ciężko z maną, ale kupisz łezkę i katalizator i nie masz problemów, do tego blue.

Opublikowano

Mam pytanie od której minuty zacząć wstawiać pacynki ?

Pacynki trwaja 60sekund ,wiec od 1:00 mozesz zaczac je stawiac przy buffie :)

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...