Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu do serwera - StarWars.

Sebcio939

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ALSO!

poszukuję pluginu na serwer minecraft, który pozwoli mi na stworzenie mieczy świetlnych oraz mocy jedi. Przydałoby się również jakieś bronie z SW :P

z góry mówię, że nie chodzi  mi o plugin "star wars" (nazwa pluginu) gdyż ten mi nie odpowiada, strasznie dużo bugów.

a The Jedi nie za bardzo obczaiłem więc jeśli zna ktoś z was taki plugin typu star wars (mine wars) to proszę o podanie jego nazwy w tym temacie.

i tak btw. jeśli ktoś grał na jedi craft (mineswine) i zna ten plugin, to proszę o podanie tego pluginu. :)

z góry dziękuje!

Opublikowano

Raczej nie znajdziesz jedynie co to poszukać programisty aby ci napisał. Może jest ale wątpie niech ktoś jeszcze się wypowie.

Opublikowano

Polecam zatrudnić technika by ci napisał taki plugin, inaczej nie ma szans :) albo czekaj z 2miesiące aż ktoś coś takiego napisze i udostępni

Opublikowano

Szkoda :/.  dziękuje za taką szybką wypowiedź a co do technika to jeszcze poszukam :) + panowie.

• 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...