Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki A4Tech Bloody Combat G500

joe323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej cenie nie ma szas na naprawdę dobre słuchawki z mikro. Wszystko co kupisz będzie słabe w porównaniu do słuchawek bez mikro. Od siebie proponuję Superlux HD669 + Zalman mic1, Trust Starzz, Mediatech MT391 lub Tracer TRS 3

Opublikowano

Osobiście posiadałem trust strarzz'a i padł po miesiącu, niestety a te a4tech'y wyglądają porządnie, odradzasz ryzyko?

Opublikowano

To zależy od sztuki, Trust jest dobrze wykonany i polecany. A4Tech odradzam, nie ma co ryzykować, jest prawie zerowa szansa że zagrają naprawdę dobrze.

Opublikowano

Najtańszy headset godny polecenia to HyperX Cloud, ewentualnie czasami można taniej znaleźć Superlux HMC631 lub AKG GHS1, ale HyperX będą tutaj najlepsze i najwygodniejsze.

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli nie to bierz:

Creative Fatality Gaming HS-800

i po zmodyfikowaniu będą jakoś grały.

Opublikowano

No Fatal1ty przyznam, że w oryginale grają jak syf a po rozebraniu i dokonaniu pewnych działań:

http://pokazywarka.pl/fatal1ty_mod/

Ich brzmienie zmienia się nie do poznania i można wręcz rzec że to najlepsza propozycja do grania do ~200zł. Ale jak mówiłem tylko dla lubiących zabawę, w oryginale to naprawdę syf, miałem i próbowałem.

Opublikowano

Czytalem ze na karcie zintegr bedzie lipa, ile moze kosztowac dobra karta. Tak wiem google, lecz nie znam sie na skladaniu Pc

Opublikowano

To samo tylko że na USB, pasuje do każdego PC i nie trzeba się bawić. Dobra zewnętrzna to np. Audiotrak prodigy Cube, jest też tańsza Maya U5 ale  jest już mniej polecane.

Opublikowano

Myślę że warto te 20zł dołożyć do HyperX Cloud, taniej masz chociażby Superlux HD669 + mikro Zalman Mic1, Trust Starzz, Mediatech MT391, Tracer TRS 3 itd.

Opublikowano

Inny trochę, to inne charaktery grania, zależy od preferencji, oba modele się zazwyczaj podobają tylko w AKG narzekają na tą wygodę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...