Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikonki świąteczne

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak. jak ja takom dostalem to bylem zniebowzeity i do teraz mam takiego rogala na pieknych ustkah

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Świąteczną masz na myśli, sally bell? Bo mam a nie wiem czy to ta Katarina :)

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Chodzi o tę ikonkę?

post-1316940-0-14996800-1420113374.jpg

Można ją dostać wygrywając rundę „Legendy o Królu Poro” korzystając ze skórki Snowdown. Ikonka jest dostępna do 6 stycznia. Po zagraniu owego meczu ze skórką dojdzie do konta w przeciągu 72h.

Opublikowano

Nie wiem, czy ja coś źle robię, czy to jakiś bug, ale wygrałem już co najmniej 8 gier w tym trybie ze skórką Bad Santa Veigar i nic. :D Dziś spróbuję Snowday Ziggs'em (Snowdown-Snowday, podobnie brzmią nazwy, może zadzaiła)  :D

Opublikowano

Też wygrałem wczoraj na tym trybie Winter Wonder Orianna i nic a poprzednie ikonki dostałem od razu po grze

Opublikowano

Nie wiem, czy ja coś źle robię, czy to jakiś bug, ale wygrałem już co najmniej 8 gier w tym trybie ze skórką Bad Santa Veigar i nic. :D Dziś spróbuję Snowday Ziggs'em (Snowdown-Snowday, podobnie brzmią nazwy, może zadzaiła)  :D

@1361622928-U485574.pngAERIM ta ikonka będzie gdzieś na końcu listy ikon, nie na górze @Czuowiek

Opublikowano

Po jakimś czasie dochodzi różnie to bywa, trzeba chyba poczekać, ale jeśli 8 gierek to jakiś bug chyba xD 

x

Opublikowano

Jeśli mam być z Wami szczery, to RITO tutaj coś zjebało. Ikonkę dzwoneczka mam, ale nie taką, jaką pokazali na obrazku, tylko tą, co zdobyłem ze Snowdown w 2013 roku. Ta, co miała być z tego roku powinna być bardziej zabawkowa, rysowana troszkę jak grafika w komiksach. :P

836b3abdcdbf4e6e5dc1d25e404d69bc.png2be507d5ea52c7238dda2c7a8d5bd1b28.png

Czyli jak mówiłem, fail Riotu ;p Jak sami widzicie 'misja' jest wykonana, a ikonka jest tylko ta z 2013, nawet na miejscu dzwoneczka z 2013. :P

Opublikowano

Pisałem do RITO i ta ikonka to ta sama, którą się dostawało rok temu za zakup czegoś tam.

Przyznam, że byłem trochę zaskoczony, bo mimo że podobne - to jednocześnie nowsza wersja była ładniejsza.

Czyli dwóch ikon na jedno konto nie dostaniecie, smutno. 

challenger.png

Opublikowano

Mi również podobała się bardziej ta ikonka dzwoneczka z 2014 a nie z 2013, a dostałem tą z 2013, a między innymi dla tej ikonki kupiłem Dzwoneczek Katarinę, żeby mieć ładny komplet do grania, a tu taki sh*t. :(

Pisałem do RITO i ta ikonka to ta sama, którą się dostawało rok temu za zakup czegoś tam.

Przyznam, że byłem trochę zaskoczony, bo mimo że podobne - to jednocześnie nowsza wersja była ładniejsza.

Czyli dwóch ikon na jedno konto nie dostaniecie, smutno. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...