Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam problem

tvardy12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam w domu dwa komputery (jeden mój drugi siostry). Na moim mam zainstalowany steam i TF 2 na niego :). Chciałem na ten drugi komputer zgrać TF 2 aby pograc z siostrą. Nie chce drugi raz ściągać 8 GB ponieważ mam internet mobilny (z limitem danych). Skopiowałem wszystkie pliki na jej komputer po czym chciałem uruchomić grę ale ta zaczęła się pobierać czego nie chcemy. Wiecie jak temu zaradzić?

Opublikowano

Ty tylko przekopiowałeś pliki gry z jednego na drugi komputer. Natomiast podczas instalacji gry bądź jakiejkolwiek innej aplikacji zostaje wpisany do rejestru (powstaje wpis w rejestrze od apiikacji). Robić kopi zapasowej rejestru na jednym komputerze i zimportowanie go na drugim komputerze nie ma sensu, ponieważ nie będzie spójności. Ja mimo wszystko polecam ściągnąć grę by nie zrobić sobie większej szkody niż pożytku.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Ty tylko przekopiowałeś pliki gry z jednego na drugi komputer. Natomiast podczas instalacji gry bądź jakiejkolwiek innej aplikacji zostaje wpisany do rejestru (powstaje wpis w rejestrze od apiikacji). Robić kopi zapasowej rejestru na jednym komputerze i zimportowanie go na drugim komputerze nie ma sensu, ponieważ nie będzie spójności. Ja mimo wszystko polecam ściągnąć grę by nie zrobić sobie większej szkody niż pożytku.

W rejestrze się nie ryje jak się nie potrafi.

­

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...