Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od bana

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc moja sytuacja wyglada tak że typek pod nickiem VodkaE- 

Chciał ode mnie passy w zamian za NX 

Ale wysłał mi na początek Sloty na speca na 7dni ale ja mu odesłałem to samo i dostałem BANA NA PERMA

Tylko tyle napisali na forum

other Baxiu11 Stolen account to be returned to real owner. Real owner must contact Customer Support.

Więc jak moge sie odwołac od bana bo jeszcze chciałbym pograć w CA 

Pomóżcie mi z tym 

On również dostał bana za scam bo ktoś go zgłosił 

Niestety nie mam skrinów tej rozmowy bo myślałem że nic sie nie stanie 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Musisz napisać na support, że jesteś prawdziwym właścicielem konta. Niepotrzebnie mu odsyłałeś, bo nexon pomyślał, że włamał Ci się na konto i przegiftował rzeczy.

Opublikowano

A mógłbyś mnie pokierować jak to zrobić ? xD

Napisać na support, z tego co wiem to jest po polsku, więc chyba sobie poradzisz.

Opublikowano

A jak miałbym to napisać żeby jakoś to wyglądało bo AŻ tak bardzo dobry anglik ze mnie nie jest

Plys @Valze

Dam ci wszystkie lajki <3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

A jak miałbym to napisać żeby jakoś to wyglądało bo AŻ tak bardzo dobry anglik ze mnie nie jest

Plys @Valze

Dam ci wszystkie lajki <3

Ale po polsku napisz, nie musisz po angielsku.

Opublikowano

Dzięki ci @Valze za pomoc zgłoszenie już wyslałem myślę że konto zostanie odblokowane

Temat zamknę sam <3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Temat otwieram ponownie gdyż nexon mi wreszcie odpisał z łaską wielką więc aby nie przedłuząc tu cih wiadomości 

,,Dzień dobry,

dziękuję za cierpliwość.

Aby zweryfikować Twoją tożsamość potrzebuję skanu lub wyraźnego zdjęcia Twojego oficjalnego dokumentu tożsamości (prawo jazdy, legitymacja szkolna itd.). Aby zapewnić najwyższy poziom bezpieczeństwa Twoich danych osobowych proszę o przesłanie go jako załącznika do wiadomości e-mail na adres: [email protected].

UWAGA: W polu "Temat wiadomości" podaj numer swojego zgłoszenia i swoją nazwę użytkownika (identyfikator Nexon), np.: “111-2A2AA2A-01A Adam123”

Zdjęcie Twojego dokumentu zostanie trwale usunięte natychmiast po sprawdzeniu go przez pracownika firmy Nexon. NIE WYSYŁAJ skanów lub zdjęć dokumentów w załączeniu do zgłoszenia, ponieważ trafiają one do naszej bazy danych, a nie mamy potrzeby przechowywania Twoich danych. Możesz również zaczernić części Twojego dokumentu niepotrzebne do weryfikacji, np. numer, zdjęcie, czy wzrost, zanim wyślesz go na adres [email protected]. Szanujemy Twoją prywatność i chcemy jedynie sprawdzić Twoją tożsamość tak samo, jak bramkarz w klubie, któremu legitymujesz się przed wejściem.

Z poważaniem,
[NX]Rangar

Combat Arms Support
,,

Po co im moje dane 
przy rejestracji podawałem przypadkową date urodzenia 
czy jesli wyślę im zdjęcie legitki to już będzie koniec w sensie że UNBAN i mogę grać ?

BTW
Nie jestem pewien czy to będzie double post ;C

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

No to masz z lekka problem.;)

Spróbuj sobie wygenerować lewą legitkę na internecie, ze swoim zdjęciem i danymi które podałeś przy rejestracji. 

Nexon nie sprawdzi jej autentyczności

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

No to masz z lekka problem. ;)

Spróbuj sobie wygenerować lewą legitkę na internecie, ze swoim zdjęciem i danymi które podałeś przy rejestracji. 

Nexon nie sprawdzi jej autentyczności

A pomożesz mi xD ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Chyba że ktoś się urodził z tą datą xD

12.08.1995

To by mi pomógł bardzo HAHAH xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

A pomożesz mi xD ?

Niestety nie. Google twoim przyjacielem

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

w sumie to już fałszerka to ja w to się nie bawię 

myślicei gdybym wysłał im swoją legitke i dopisał że date urodzenia pisałem na farta to odblokowali by mi konto  ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Jezu mać co za beznadziejna sytuacja 

CZyli JENDYNE co moge zrobić to sfałszować legitkę ? nie ma innego sposobu PLYS 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

jak chcą dane jak na meczu,a podasz nieprawdziwe bo chce na niego wejść a masz zakaz stadionowy to nie wpuszczą,więc po to chcą żeby się upewnić że Twoje konto,więcej raczej prawdziwe muszą być dane

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...