Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z mikrofonem do 200zł

98mati98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiś fajnych (dobrych) słuchawek gamingowych z mikrofonem na początku myślałem o Creative HS-800 Fatality Gaming 
Fajnie było by się zmieścić w kwocie poniżej 200 zł razem z przesyłką. 
Link z allegro itp mile widziane

Opublikowano

Najtaniej za dobre słuchawki z wbudowanym mikro to 250zł, mianowicie HyperX Cloud. Taniej będzie sam syf niewarty swojej ceny. Jak nie chcesz tyle wydać to obczaj Superlux HD669 + jakiś mikro np. Tracer TRS 3 lub Mediatech MT391, ewentualnie przypinany do kabla/bluzki Zalman Mic1

Opublikowano

Najtaniej za dobre słuchawki z wbudowanym mikro to 250zł, mianowicie HyperX Cloud. Taniej będzie sam syf niewarty swojej ceny. Jak nie chcesz tyle wydać to obczaj Superlux HD669 + jakiś mikro np. Tracer TRS 3 lub Mediatech MT391, ewentualnie przypinany do kabla/bluzki Zalman Mic1

Mylisz się odnośnie tego syfu. Co prawda sam swoje słuchawki kupiłem za 300zł lecz teraz można je kupić na allegro za ok. 130zł Są to mianowicie Logitechy H600. Jakościowo są dobre, ale jeśli chodzi o mikrofon to śmiało mogę dać 10/10. ;) Także nie zgadzam się z twoim twierdzeniem, że słuchawki poniżej 250zł to sam syf, gdyż często za mniejszą cenę można dorwać dużo lepsze słuchawki. ;)

@Down Już nie przesadzaj... stockowym? Możesz to jakoś rozwinąć lub wyrażać się w pełni po polsku? Osobiście nie używam tych całych "headsetów", bo bardzo źle na mnie wpływają. Poleciłem te które codziennie używam i śmiało twierdzę, że są dużo lepsze od jakiś philipsów czy innych nędznych słuchawek za 30zł.

Opublikowano

Mowa o headsecie, to nie są zwykłe headphones zachowując angielskie nazewnictwo. Jeśli rozmawiamy o stockowym sprzęcie to tak, najtańszy sensowny headset kosztuje ~250zł.

Porównaj sobie twoje Logitechy jakością reprezentowanego dźwięku do jakiejś porządnej firmy. Mogę się wręcz założyć, że grają jak philipsy za ~30zł.

Opublikowano

Słuchaj ja w radiu nie pracuje że potrzebuje jakiejś super jakości , tylko żeby ode czasu do czasu pograć ;)

Chyba wezmę Creative SoundBlaster 3D Fury mają wiele pozytywnych opinii i wydają się całkiem ok :)

Opublikowano

Zdecydowanie nie są ok, ale jeśli chcesz przewalić kasę to nie ma problemu. 

W tej cenie masz lepsze Superlux HD669 chociażby + osobny mikro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...