Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baterie od pada - Ile trzymają i czy można je ładować?

Inchuel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w poniedziałek kupiłem sobie xbox'a, w zestawie był między innymi pad i baterie duracell, od zakupu do dnia dzisiejszego na padzie grałem jakieś 20 godzin. Na ile jeszcze baterie w padzie mi wystarczą? I czy można je ładować? Posiadam ładowarkę do baterii, szkoda więc byłoby jej nie wykorzystać. Brat mi mówił, żeby nie ładować tych baterii bo mogą się rozlać :v
Przy okazji, wiem, że można kupić akumulatorki do pada, nie mam teraz jednak pieniędzy, bo wydałem wszystko na xbox'a ;_;

Opublikowano

Duracelle które są dołączane do pada nie są przeznaczone do ładowania, nie ładuj ich bo zepsujesz.

Ciężko stwierdzić na ile wystarczą, to zależy od wibracji itd.

Nie polecam akumulatorków bo krótko trzymają, chyba że naprawdę kupisz jakieś konkretne ze znanej firmy.

Opublikowano

Czy to Xbox 360? Jeśli tak to po kliknięciu przycisku Xbox ma padzie wyświetli Ci się poziom naładowania baterii. Zwykłych baterii się nie ładuje, tylko akumulatory.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...