Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ESP DAYZ SA 0.47

kaziok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, szukam jakiegoś prostego esp lub czegokolwiek innego co pokarze mi graczy, odległość czy coś w ten teges, żebym mógł spokonie lootować lokacje :P
Jeżeli to będzie jakiś bardziej skomplikowany hack, nie szkodzi. 
ESP, radar czy cokoliwiek innego wystarczy w zupełności.
Liczę, że mnie nie zawiedziecie i wyczarujecie jakieś cudo :D
Dziękówa :D

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Lepiej wejść na jakiś mały serwer. Zresztą jeśli poznasz pozycję graczy to grę po godzinie odstawisz i do niej nie wrócisz, bo dreszczyk emocji to fundament sukcesu DayZ. ;) Poza tym nie ma za bardzo hacków do DayZ, a Anty-cheat ostatnimi czasami został mocno podrasowany i bardzo łatwo dostać bana za takie cuda. :P Naprawdę nie polecam używać takowych rzeczy jeśli chcesz trochę się nacieszyć grą.

Opublikowano

@Up. Wporządku, ale to nadal nie jest odpowiedź na moje pytanie :P

Tak btw. kiedyś do dayz moda była taka interaktywna mapa na stronie, gdzie było widać pozycje graczy. Taki cheat ale na stronie www. 
Jest jeszcze coś takiego?:)

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Tak btw. kiedyś do dayz moda była taka interaktywna mapa na stronie, gdzie było widać pozycje graczy. Taki cheat ale na stronie www. 

Jest jeszcze coś takiego? :)

Czyżbyś dostawał ostatnio baty na lądowisku przy krasnostavie lub w berezino ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@topic

Nie, nje ma cżituf do dejzi. xD xD xD i moszna dostać bana to nie koszystaj lepiej. xD xD xD

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Przecież udzieliłem ci odpowiedzi. :D Nie ma za bardzo hacków do DayZ, a jak są to płatne i w kilka chwil wykrywane i banowane, że tak to ujmę :D

Opublikowano

Przecież udzieliłem ci odpowiedzi. :D Nie ma za bardzo hacków do DayZ, a jak są to płatne i w kilka chwil wykrywane i banowane, że tak to ujmę :D

Więc chcesz mi wmówić że na piracie dostanie banana? jak tam batleeye jest tylko dla efektu.. jest bo musi, i bana nie dostanie.

Opublikowano

Więc chcesz mi wmówić że na piracie dostanie banana? jak tam batleeye jest tylko dla efektu.. jest bo musi, i bana nie dostanie.

Gdzie autor tematu napisał, że gra na piracie? DayZ Standalone jest bardzo ciężko znaleźć "darmowe", a jeśli już by znalazł to serwer przeważnie ma o 3-4 wersje do tyłu i 95% graczy używa wszystkich hacków które autor tematu wymienił. :P Tam faktycznie cheaty mogą działać, ale tylko tam. Na oficjalnych serwerach lub też prywatnych teraz się trochę pozmieniało. Wszystkie nowe wspomagacze są bardzo szybko eliminowane, jeśli mogę to tak ująć. ;)

Opublikowano

Gdzie autor tematu napisał, że gra na piracie? DayZ Standalone jest bardzo ciężko znaleźć "darmowe", a jeśli już by znalazł to serwer przeważnie ma o 3-4 wersje do tyłu i 95% graczy używa wszystkich hacków które autor tematu wymienił. :P Tam faktycznie cheaty mogą działać, ale tylko tam. Na oficjalnych serwerach lub też prywatnych teraz się trochę pozmieniało. Wszystkie nowe wspomagacze są bardzo szybko eliminowane, jeśli mogę to tak ująć. ;)

Gdzie autor tematu napisał, że gra na piracie?

a może tutaj:

SZUKAM ESP DAYZ 0.47

Opublikowano

Jeżeli szukasz dobrego Hacka do DayZ Standalone to muszę cię rozczarować.

Jedyne działające hacki są płatne i nie są tanie. Masz również z dwa działające na pirackich wersjach, i to na tyle.

Osobiście odradzam ci gry na ESP i innych cudach.

Niszczysz sobie klimat panujący w grze i na dodatek możesz zostać zbanowany, więc stracisz te 100 zł. które wydałeś na grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...