Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaco

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu coraz wiecej osób nim gra

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Czemu coraz wiecej osób nim gra

Pewnie dlatego że zaczyna wchodzić do mety, w nowej jungli górują picki które były rzadko używane

Opublikowano

a shaco bedzie dobrym zakupem ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Shaco jest dobry,ale jest trochę jak joker-czasem dobrze będzie Ci się nim grało,a nie raz powiesz,że masz to już w czterech literach :)

Ludzie nim grają ponieważ na reddicie można się dowiedzieć,że w styczniu będzie jego rework i ludzie chcą zobaczyć co w nim jest złego i dlaczego riot chce go zmienić.

Jest dobry w team fight'ach ale musisz ogarniać Q i stanie w tyle,Q i za pleców skaczesz na adc/midlanera etc,siekasz duży dmg.

Według mnie aktualnie build na niego; niebieski item na jungle/trinity force/buty od sytuacji ale najlepsze pod as/hydra/infinity edge/GA - Mercurial Scimitar ewentualnie ;) 

4fiCNgv.jpg?1

Moja ostatnia nim gra,w plat 3-state takie sobie,no ale i tak dałem radę wyciągnąć resztę teamu z słabym zgraniem-daliśmy radę na akali i irelie,która miała ostrego feeda.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Shaco jest dobry,ale jest trochę jak joker-czasem dobrze będzie Ci się nim grało,a nie raz powiesz,że masz to już w czterech literach :)

Ludzie nim grają ponieważ na reddicie można się dowiedzieć,że w styczniu będzie jego rework i ludzie chcą zobaczyć co w nim jest złego i dlaczego riot chce go zmienić.

Jest dobry w team fight'ach ale musisz ogarniać Q i stanie w tyle,Q i za pleców skaczesz na adc/midlanera etc,siekasz duży dmg.

Według mnie aktualnie build na niego; niebieski item na jungle/trinity force/buty od sytuacji ale najlepsze pod as/hydra/infinity edge/GA - Mercurial Scimitar ewentualnie ;)

4fiCNgv.jpg?1

Moja ostatnia nim gra,w plat 3-state takie sobie,no ale i tak dałem radę wyciągnąć resztę teamu z słabym zgraniem-daliśmy radę na akali i irelie,która miała ostrego feeda.

Akurat przegrał gre enemy jax bo niepotrzebnie go picknął są lepsze picki na wasz team ale on o tym chyba nie wie!

Jak ludzie będą grać co raz więcej shaco to go znerfią bo to Rito

Opublikowano

4fiCNgv.jpg?1

Shaco dobry w TF? Chyba ostatnia rzecz jaką można o nim powiedzieć. Jak support wie co ma robić to Shaco dostaje jakimkolwiek CC na japę i znika zanim dotknie przeciwnego adc. W życiu nie widziałem dobrego Shaco który by się rzucał w TF. Zupełnie się w takich zabawach nie sprawdza. Dużo lepszy jest w splitpushu. Klon + q do ucieczki i kiedy przeciwnik bawi się w siege Shaco wchodzi im do bazy.  No i dzięki Q i pacynkom świetne ganki w czasie gry na liniach.

Opublikowano

Za*jebiste ganki od 3 lvl jak masz ogarnietego kolege na lane gdzie robisz ganka to jest praktycznie pewny kill, ciezko go dednac bo jak ma malo hp to nagle znika ;) chowasz sie w krzakach rozstawiasz pacynki odpalasz ulta koles wbija sekunda i go nie ma :) w tf ustawiasz sie z tylu uzywasz q wbijasz w adc i go nie ma jak sie przyssiesz :) mozesz go robic pod ad i ap, widzialem teraz czesto na midzie nim graja ale sam nie gralem wiec nie powiem jak jest ale z tego co ogladalem to sobie dobrze radzi ;) Jest przydatny w tf wybijasz papiery ktore stoja zboku :) tylko nie wbijaj w tego tf bo padniesz jak mucha ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...