Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insane/hard

easyy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram od dwóch dni w osu!. Na normalach idzie mi całkiem dobrze tylko, gdy granie na hardzie sprawia mi problm... Jestem zbyt wolny gdy celuję na jedno kółko pojawiają się kolejne tak szybko, że to jest niemożliwe.. Gdy widzę na youtubie niektórych pro to jakoś ze spokojem im to idzie. Gram na myszce/klawiatura.

Opublikowano

musisz grac wiecej, chyba nie oczekujesz ze po 2 dniach bedziesz grac jak ci wszyscy "pro", to sie osiaga po latach, a hardy zaczniesz jak sie wczujesz w rytm i poprawisz swoja koordynacje - ruch myszką i klikanie

Opublikowano

Może to trochę zły przykład ale ja mam podobnie z NFS. Jak przesiadam się do szybszego samochodu, to ciężko się nim jeździ na początku. Trzeba się przyzwyczaić do tych szalonych prędkości :D
Radzę zwrócić uwagę też na AR mapek. Graj po kolei coraz większe AR: 4,5,6,7,8, 9. Masz to wyświetlone w  prawym górnym rogu przy wybieraniu mapek:
4851c6378f.png
na samym dole :)
Na AR 7,8,9,10 nie masz się co rzucać jeszcze. Chyba że już Ci się znudzi klikanie, to możesz na tych szybkich nutkach pograć sobie z Relaxem.

Opublikowano

Jeżeli nie nadążasz klikać jest mod do Automatycznego ruchu myszy tylko klikasz w rytm :D Dobre do nauki klikania :)

A Do nauki szybkości myszki jest kolejny Mod który automatycznie klika a my tylko ruszamy kursorem

TEMAT

Opublikowano

hardy osobiście robiłem po tygodniu już tak by większośc z nich bez problemów skończyć na min 80% i przeżyć... po kolejnym tygodniu już hardy wyklikiwałem na +90%. Lepsze mapki będziesz robił z czasem, przyzwyczaisz się do ruchu ręka - oko i będzie Ci łatwiej. 

Chociaż ja gram z miesiąc w osu a inside dalej nie ogarniam :)

Opublikowano

@MrBlOoDcrew: Insane to już inna bajka. Bardziej precyzyjnie jest operować terminami związanymi z AR, bo z niektórymi hardami ar8 mógłbyś mieć problemy, skoro nie ogarniasz insane, które są głównie ar8-9.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

AR11 będzie dla Ciebie najlepszą opcją XDD

Powodzenia w rozwoju - wszystko osiągniesz samą grą.

3adb6317fc.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...