Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scena e-sportu (Poszukiwany top/jungl)

Coron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie moja dywizja to gold razem z dwoma kumplami z reala gramy bardzo dużo i posiadamy już jakieś zgranie ostatnimi czasy odbył się I Gorlicki turniej lola o czym możesz się więcej dowiedzieć na stronie np polscygracze.pl dostaliśmy się tam do 1/8 turnieju to byloo na prawdę coś przeżyć coś takiego i powiedzieliśmy sobie ze to nie jest koniec to jest dopiero początek naszej drużyny z którą możemy bardzo dużo osiągnąć to się czujee te emocje ten pierwszy turniej bardzo nas zmobilizował do dalszej pracy kto wie jak by nasz jungler miał kompa i potrenował wcześniej czy nie zaszlibyśmy dalej w tym turniejuu ale nie ma co tylko na niego zwalać trudno nie udało się na pewno się nie poddamy i teraz to co chce wam przekazać poszukujemy do naszego teamu (nazwy oficjalniej jeszcze nie mamy) JUNGLERA ORAZ TOP LAINERA . Teraz bardzo ważne jest to żeby mieszkał w Małopolsce lub jej okolicach po to żeby miał możliwość do nas dojechać na finały danego turnieju jak to będzie Krakowie,Katowicach,Gorlicach musi się tam stawić i na to liczmy hmm dywizja? nieważna jeśli spełniasz choć te 2 warunki jesteś z Małopolski i grasz top/jungle napisz do mnie nick w grze to : Biansh lub mail to [email protected] częściej będzie można mnie spotkać w grze . co oferujemy 

*bardzo dobra zabawę i atmosferę 

*ostre i męczące treningi 

*komunikacje z teamem (ts)

*udziały we wszelkich turniejach (np III ogólno polski turniej lola[data jeszcze nie znana ale zapowiedzi są],go4lol,II gorlicki turniej lola i więcej)oczywiście każdy turniej ma na celu nas zmobilizować do walki pracy i do osiągania sukcesów na polskiej scenie e-sportu.

Jeśli jesteś poważnie zainteresowany tą propozycją odezwij się do nas . Pisane na szybko mogłem popełnić kilka błędów ortograficznych . Proszę o poważne propozycje . Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...