Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym wyjść z silvera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki skrypt pod cassio ? DevCassio ?

Z tym skryptem ostrożnie, ma exploit WYKRYWALNE.

Myślę, że na poziomie silvera bez ryzyka najbardziej carruje vayne z marksmanem.

Nie jest potrzebne raczej używanie takich skryptow jak DevCassio na poziomie silvera, nie przesadzajmy.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Hard carry to DevCassio

Katarina na xSaliceReligionAIO

JayceSharpV2

i myślę, że Vayne oraz każdy inny adc (prosze tylko nie Ashe xD) na Marksmanie sobie poradzi ;).

@Edit do xSaliceReligionAIO został dodany Jayce, możesz zobaczyć jak działa :D

Opublikowano

Hard carry to DevCassio

Katarina na xSaliceReligionAIO

JayceSharpV2

i myślę, że Vayne oraz każdy inny adc (prosze tylko nie Ashe xD) na Marksmanie sobie poradzi ;).

@Edit do xSaliceReligionAIO został dodany Jayce, możesz zobaczyć jak działa :D

Czemu nie ashe? Owszem są lepsze picki ale ashą na BaseUlt i marksamnie da sie naprawdę dużo ugrac

Myślę, że na poziomie silvera bez ryzyka najbardziej carruje vayne z marksmanem.

Nie jest potrzebne raczej używanie takich skryptow jak DevCassio na poziomie silvera, nie przesadzajmy.

Exploit można wyłączyć i grać bez. Tylko częst nie trafia z Q teraz na tym skrypcie

Opublikowano

Czemu nie ashe? Owszem są lepsze picki ale ashą na BaseUlt i marksamnie da sie naprawdę dużo ugrac

Exploit można wyłączyć i grać bez. Tylko częst nie trafia z Q teraz na tym skrypcie

Co z tego,że wyłączysz exploit skoro casio sama w sobie jest ryzykowną postacią i jeżeli ktoś choć trochę się zna na mechaniksach gry to po prostu zauważy, ze coś jest nie tak

Swoją drogą działa wam L#?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ja ci polecę Jinx. Nie ważne jak byś przegrał strasznie na linii w late game co chwila jakiś frag wpada, po prostu ciężko jest nią nie wygrać. Ja już mam 15 quadr nią zaliczonych i jedną pente + kilka fragów z BaseUlt ;-] Na Marksmanie jak coś. POLECAM :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Pakiety sa zmienione wiec exploity nie dzialaja.

@topic

Z silvera jak z bronzu, wszystkim. Polecam cassio - DevCassio i Zileana z BlackZilean zeby ci ultowal, reszte na zielanie ogarniesz sam.

Opublikowano

Brain.exe polecam

@Top  meh wszystkim? nawet supportem wyjdziesz... potrafisz grać to wyjdziesz.. nie zwalaj na team.. ,bo ty też do niego należysz... z takim podejściem i spojrzeniem na to nie wyjdziesz wyżej

Jinx... nie źle się skaluje.... i jest silna po nerfach luciana itd

Zed nie muszę tłumaczyć dlaczego chyba...

Lee Sin/Kha/Vi/WW

Riven na solo q silna postać bardzo.. dużo sama potrafi zrobić... 2 kille dla tej postaci w early to wygrana linia...

Myślę że to na tyle,jeśli chodzi o supp to polecam Thresh... sam kolege z b5 do p5 wbiłem samym thresh'em... ( przegrana tylko ,sam thresh) leona... janna (jeśli potrafisz grać itd)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...