Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MH na Thespia.pl już niebawem

Marchewa™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Chciałbym oznajmić, że prace nad Multihackiem na serwer Thespia.pl trwają w dalszym ciągu.

item_proto ( edycja widoczności itemów ) która została zabezpieczona przed takimi osobami jak ja i wy być może będzie alternatywą którą trzeba będzie skopiować po prostu na dysk d:/   ( na razie sam to testuję )

Chciałbym również zaznaczyć, że im więcej lajków pod postem ale i nie tylko pod nim, tym szybciej moja praca zostanie dla Was udostępniona.

Pozdrawiam

Marchewa™ 

Nie odpowiadam PW na pytania typu:

- Pomożesz mi ?

- Nie działa coś jak to zrobić.

Jeśli masz jakikolwiek problem,

Pomocy udzielam tylko i wyłącznie tutaj.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Tu się mylisz @IstvanPL .

Wszystko da się zrobić pythonem, co mi udowodnił jeden z zaprzyjaźnionych mi Techników. 

Tylko trzeba troszkę móżdżek wysilić ;d

Choć zaznaczę, że w internetach są już takie programy które wybierają drop ale nie będę reklamował tu innych botów.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

To skończyłeś już grę na thespii że znów coś robisz?

Planujesz coś z invorią s2? Większości wystarczy sam mobber a zainteresowanie jest duże :D

Opublikowano

Witajcie !

Chciałbym oznajmić, że prace nad Multihackiem na serwer Thespia.pl trwają w dalszym ciągu.

item_proto ( edycja widoczności itemów ) która została zabezpieczona przed takimi osobami jak ja i wy być może będzie alternatywą którą trzeba będzie skopiować po prostu na dysk d:/   ( na razie sam to testuję )

Chciałbym również zaznaczyć, że im więcej lajków pod postem ale i nie tylko pod nim, tym szybciej moja praca zostanie dla Was udostępniona.

Pozdrawiam

Marchewa™ 

Nie odpowiadam PW na pytania typu:

- Pomożesz mi ?

- Nie działa coś jak to zrobić.

Jeśli masz jakikolwiek problem,

Pomocy udzielam tylko i wyłącznie tutaj.

Poprzedni BOT, który zrobiłeś już nie działa ?

Opublikowano

działa, tylko nie uruchamiaj patchera

Nie rozumiem, czyli trzeba odpalić na cliencie bez patchów ?

Czy to zwykła ironia... ?

Bo tyle się widzi ludzi na botach w m1, a na forum niby nic nikomu nie działa na ten serwer.

X

by Me.

Opublikowano

Nie rozumiem, czyli trzeba odpalić na cliencie bez patchów ?

Czy to zwykła ironia... ?

Bo tyle się widzi ludzi na botach w m1, a na forum niby nic nikomu nie działa na ten serwer.

no jaka ironia ? czego tu nie rozumiesz ? 

po prostu jak uruchomisz patchera to usuwa on ci tego hacka.

Gdy wychodzi jakaś aktualizacja to musisz odpatchowac, ale potem wystarczy jeszcze raz wkleić bota, co w tym trudnego?

Opublikowano

A tak właściwie to jakie funkcje chcesz mieć w tym MH? :P

powiedz mi mordo jak odpalić skrypty przez pythona, bo metka zamyka albo na mh mam main fuction failed

btw. co do tematu

to przypadkiem nie wkleiłeś już swojego mh na thespie, te expboty itp?

Opublikowano

;)) Uda się jak coś to PW 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ja odpalam swoim loaderem i mi chodzi, także nie wiem jak naprawić Twój problem :P a swojego nie udostępnie publicznie, bo zaraz poblokują :P

Opublikowano

Ja odpalam swoim loaderem i mi chodzi, także nie wiem jak naprawić Twój problem :P a swojego nie udostępnie publicznie, bo zaraz poblokują :P

Pytanie tylko po co Ci loader skoro wszytko z dysku d/: idzie odpalić. Podkreślam dosłownie wszytko. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

ja tam chce tylko dwa skrypty tam odpalić

ale mnie kurwica bierze, bo to ja chłopaki nie jestem taki pro jak wy i ja to ni umi jak wy :(

Opublikowano

IstvanPL Up niby tak albo bardzo mało serwerów ma zmienione ścieżki w kliencie. 

@G00D wystarczy wrzucić klienta na dysk d:/ymir wszytki hacki działają. Jeśli zacznie Ci coś wywalać to odpal przez byle jakiego python loader 

Opublikowano

ale ja nie wiem jak coś wjebać do rootów, ja po prostu chce aby mi ten m2 python loader nie zamykał klienta albo po prostu mh od kamera się odpalał bez spiny i tyle, da siętak zrobić? :D

Opublikowano

ale ja nie wiem jak coś wjebać do rootów, ja po prostu chce aby mi ten m2 python loader nie zamykał klienta albo po prostu mh od kamera się odpalał bez spiny i tyle, da siętak zrobić? :D

legenda głosi że wszystko się da  :unsure:

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

nie działa

wrzuciłem na D i dupa, np. malestia w ogóle klient się nie odpala, a na thespii przez m2 python loadera ni da rady, bo zawiesza klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...