Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikony się wyświetlają a modele nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napotykam się na pewien problem. Dodałem na serwer nowe zbroje i bronie i żeby znajdowały się w tym samym miejscu a nie porozwalane pod DB dodałem je z id 200000-300000 i ikonki w grze się wyświetlają ale modele już nie. Czy może to być wina zbyt dużych ID przedmiotu ? Jeśli tak czy da sie to gdzieś zmienic ?

Opublikowano

Witam napotykam się na pewien problem. Dodałem na serwer nowe zbroje i bronie i żeby znajdowały się w tym samym miejscu a nie porozwalane pod DB dodałem je z id 200000-300000 i ikonki w grze się wyświetlają ale modele już nie. Czy może to być wina zbyt dużych ID przedmiotu ? Jeśli tak czy da sie to gdzieś zmienic ?

Sprawdz czy dobrze dodales wpisy i modele do pc/item

Co gdzie zmienic ? Jezeli id to poprostu w navi zmien te id i w kliencie i tyle /nie powinnla byc to wina dlugosci id poniewaz tez mam id takiej dlugosci i dziala ok ;P

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Dobrze dodałem wpisy na 100% no ale wiesz ikonki widać a modeli nie. I teraz nie jest to wina modeli bo jak w value 3 stalki podałem nowe tekstury to chodzi a jak dodaje do nowych to nie chodzi... Chodzi mi raczej gdzie zmienic maxymalne ID

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...