Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidale Bug

kabitan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja na youtube widziałem filmik na którym dzida przenika przez przeciwnika i leci dalej ale nie zadaje dmg

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Jakieś błędy u nidalee i nie tylko,że dzidy przenikają przez innych bohaterów,podobno jest tak samo z ultem ashe-ale jak to zrobić nie wiem :)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Specjalista
Opublikowano

Były bugi że dzida przelatuje przez przeciwnika, że jej nie widać, i widziałem też że Nidalee z dzidy trafiła w Lb na midzie, a zabiła Irelie na topie xD 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngyeon to jest bug z wieloma skillshotami jak Blitz grab czy Thresh, Jinx ult.

Ja mam tak z Nidalee, ze jak ucieka to pojawia sie za mna i po chwili animacja skoku w miejscu i jest dwa skoki dalej ( wtf )

Ciezko mi sie z nia bic xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

­

ja na youtube widziałem filmik na którym dzida przenika przez przeciwnika i leci dalej ale nie zadaje dmg

Pewnie oglądałeś BM - żal. :)

#Topic

To nie jest bug, tylko raczej częsty lag, ponieważ jak grałem Rengarem to moje E przelatywało przez wszystkich. :)

Opublikowano

Ja oprócz tego, że dzidy czasami przelatują bez dmg to mam jeszcze tak, że widzę nidę, która "idzie w miejscu" jakby na lagu, na mapie jest na bocie, a 2s później jest na midzie bez żadnych bugów.

#Rito

Opublikowano

Ja podobnego mam czasem z Q liss, ktoś jest w zasięgu, castuje mu na ryja a on nie dostaje damagu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...