Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Amperia-MC

MrCiski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http:///

2info.png

fioletowy.png

em.pngNazwa serwera: Amperia-MC

em2.pngAdres IP serwera: n9.csrv.pl:11348

em.pngIlość slotów: 300

em.pngTyp serwera: Sky-Block

em.pngRekrutacja: TAK

em.pngWersja serwera: 1.7.9

em.pngPremium: NIE

em.pngBiała lista (whitelist): NIE

em.pngPotwory: TAK

em.pngZwierzęta: TAK

em.pngNether: TAK

em.pngEnd: TAK

em.pngPvP: TAK

fioletowy.png

2admin.png

fioletowy.png

[Właściciel] MrCiski
[Administrator] xMrHelboyxD
[Moderator] Sziszek69
[KidMod] REKRUTACJA ON!
[Helper] PanPuchaty
[Helper] REKRUTACJA ON!

fioletowy.png

2opis.png

fioletowy.png

Już od dawna chciałeś zagrać na profesjonalnym serwerze minecraft sktyblock? Nie umiałeś znaleść odpowiedniego serwera? Czas to zmienić! Dobrze trafiłeś! Oto najlepszy serwer skyblock jaki widziałeś szczycimy się autorskimi skryptami, pomysłami na serwer, dużą bazą eventów, własnymi schematami wyspy i wiele wiele więcej! Otwarcie serwera już dziś (31.12.14) o godzinie 18:00! Musisz tam być! Bez Ciebie nie gramy!

fioletowy.png

Opublikowano

Miałem ochote zagrac ale słowo "skrypty" mnie zniecheciły :C

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Serwer na 1.7.9? Wbiłbym na 1.7.2,4 jak i większość ludzi. Poza tym mało info i serwer mnie nie przekonuje .

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

Nie polecam, wlasciciel współpracuje z innym serwerem i mnie ciągle trollują i banują. Wlasciciel wspominał mi na skype, ze to on budował tą mapę w ,,2" dni. I jeszcze reklama z generatora...

#edit Nie ma cuboida ^^

Opublikowano

Zaplacilem, nie moja wina ze Ci kod nie dziala.

Zaplaciłeś wkorzystanym kodem, no dobry przykład dajesz jako właściciel... Również nie polecam serwera brak dopracowania, slabo spolszczone pluginy bo o autorskich to można sobie pomarzyć... Serwer opiera sie na skryptach i tanim hostingu cra******e.pl.

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Nie polecam, wlasciciel współpracuje z innym serwerem i mnie ciągle trollują i banują. Wlasciciel wspominał mi na skype, ze to on budował tą mapę w ,,2" dni. I jeszcze reklama z generatora...

Już nie współpracuje. Do reszty mu odbiło.

Zaplaciłeś wkorzystanym kodem, no dobry przykład dajesz jako właściciel... Również nie polecam serwera brak dopracowania, slabo spolszczone pluginy bo o autorskich to można sobie pomarzyć... Serwer opiera sie na skryptach i tanim hostingu cra******e.pl.

Nie dostałeś PSC obstawiam dlatego że mrciski miał otrzymać PSC w prezencie od naszego właściciela ale jak widać został wywalony i jego plan się nie udał o dlatego dał ci jakiś lewy klucz by sie ciebie pozbyć.

Co do serwera to widać że robiony na siłę a raczej na złość bo został wywalony z innego serwera, daje mu miesiąc może 2 jak będzie chciało mu się go opłacić. Nic na nim nie ma wyrózniającego od innych 20-40 slotowców. Gotowy hosting i generator. Mapa gotowiec.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Już nie współpracuje. Do reszty mu odbiło.  Nie dostałeś PSC obstawiam dlatego że mrciski miał otrzymać PSC w prezencie od naszego właściciela ale jak widać został wywalony i jego plan się nie udał o dlatego dał ci jakiś lewy klucz by sie ciebie pozbyć.Co do serwera to widać że robiony na siłę a raczej na złość bo został wywalony z innego serwera, daje mu miesiąc może 2 jak będzie chciało mu się go opłacić. Nic na nim nie ma wyrózniającego od innych 20-40 slotowców. Gotowy hosting i generator. Mapa gotowiec.

No dobrze, ale na szczęście mam kopię i mogę sprzedać tą mapkę ;) A pan MrCiski nie ma żadnych praw juz jej używać. Pozdrawiam

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...