Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okno gry

szymek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, chodzi o to że włączyłem dziś lola i był przycięty, tzn. Mialem uciety dół gry, mana chempiona, sklep, i trochę gry. Pytanie jak powrócić do tych prawidłowych ustawień.

Mam poprostu pokazanego clienta gry z opcjami : zminimalizuj, schowaj, zamknij

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanko, chodzi o to że włączyłem dziś lola i był przycięty, tzn. Mialem uciety dół gry, mana chempiona, sklep, i trochę gry. Pytanie jak powrócić do tych prawidłowych ustawień.

Mam poprostu pokazanego clienta gry z opcjami : zminimalizuj, schowaj, zamknij

Napraw/reinstall. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Reinstall? Serio gościu masz taka range, wiec coś jednak powinieneś reprezentować...

Do kolegi up; Nic nie zmienialem, lecz poprostu gralem i kliknolem alt+tab, włączyłem chrome, znowu włączyłem lola i juz byl przyciety.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@szymek2 Serio, "gosciu". To Ty reprezentujesz sobą idiotyzm, proszę was, masz chociaż 10 latek? ;( Płaczę patrząc na Twoją ortografie, kolega chciał pomóc a odpyskowujesz mu.

@topic to użyj takiej samej kombinacji, pogrzeb w ustawieniach albo zrób reinstall?

Opublikowano

K***a pomóc może i chciał, ale k***a tu każdy pisze reinstall....

Na ortografie nie zwracam uwagi. Jakbym chciał pisać wypracowanie na polski to bym tu nie siedział. 

W wcześniejszych wypowiedziach nie zauważyłem rażących błędów, a pisałem to od ręki...

Problem rozwiązany. Można zamknąć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...