Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KUPIŁEM PREMIUM 23.12 - PRZEPADŁO <POMOCY>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staram się nie wkurwiać, rozumiem że baza danych została zhakowana czy coś tam. Ale k***a, dają instrukcje jak mam zgłosić się po to co mi się należy (23 kupiłem vip) i tam pisze zeby to odzyskać mam zgłosić się na priv do @Husky albo @maniac i? Jak mam do cholery napisać do nich skoro wyskakuje że nie mam uprawnień czyli vipa, gdy chce założyć temat to samo - brak uprawnień. czat to samo - trzeba vipa. Pytanie jak mam odzyskać vipa skoro żeby to zrobić to musze go mieć ? Prosze o pomoc

Opublikowano

Nie musisz mieć żadnych uprawnień żeby wysłać PW/napisać temat, lol. Spróbuj ponownie, może konto jest jakoś niezarejestrowane? ­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Co mam zdjęcia wysłać że zalogowany jestem i jak klikam priv to wyskakuje "

Sorry, you don't have permission for that!" ?
Opublikowano

Co mam zdjęcia wysłać że zalogowany jestem i jak klikam priv to wyskakuje "

Sorry, you don't have permission for that!" ?

Musiało się coś namieszać w premission po ich roszadzie na nowy serwer.

btw. zawsze możesz kogoś innego poprosić o napisanie PW do husky'ego.

w późniejszych godzinach dzisiaj bądź jutro bd w stanie pomóc skype / teamviewer.

pozdro.

Please be patient ... Polski Support soon.

Opublikowano

ID transakcji i pw do huskiego, tylko uwazaj zeby cie nie zddosowal (pisz przez vpna) kappa

To samo zostało napisane wyżej ;) 

Oczywiście nie chcę się czepiać ani nic z tych rzeczy, ale on ma problem z forum odnośnie wysyłania PW oraz innej "maści" rzeczy.

pozdro.

Opublikowano

to niech wejdzie na strone huskiego leaguesharp.org podobno oficjalny support kappa

to napisz mu na skype lol.

Przy tylu użytkownikach nie odpisze mu on na skype. Później postaram się to załatwić na IRC większa szansa żeby go złapać.

pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...