Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg prem.

Antkarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się jaki czołg premium IV lub V (raczej V) tieru wybrać do zarabiania kasy.

T-25, Churchill ? A może coś innego polecacie? 

Opublikowano

a ja powiem że t-25 mam go i jest  świetnym średnim czołgiem szybkostrzelna lufka czasami pancerz coś odbije dobra prędkość maksymalna i sporo jak na meda hp i oczywiście depresja działa robi swoje :)

Opublikowano

Churchill - prosty w obsłudze, dobry, przyjemny, z ograniczonym mm.

Churchil III To dobry wybór ;)

Churchill od samego początku był i jest najlepszy.

Zgadzam się z wami. Churchil III często ląduje na topie i dużo zarabia

Opublikowano

t-25 ma lepsze działo i oczywiście mobilność...  Churchill jest niegrywalny. wolny i tragiczne działo. Zero fanu (dla mnie nawet zarabianie t34 to mordęga a co dopiero gdybym miał takim czymś grać... prawie jak togiem :D) Jedyne co go ratuje... to, że jest piątym tierem i większość tam to idioci i czasami nie przebijają. aczkolwiek dla normalnych graczy jego pancerz nie istnieje.

Opublikowano

t-25 ma lepsze działo i oczywiście mobilność...  Churchill jest niegrywalny. wolny i tragiczne działo. Zero fanu (dla mnie nawet zarabianie t34 to mordęga a co dopiero gdybym miał takim czymś grać... prawie jak togiem :D) Jedyne co go ratuje... to, że jest piątym tierem i większość tam to idioci i czasami nie przebijają. aczkolwiek dla normalnych graczy jego pancerz nie istnieje.

Chyba nie grałeś Nim. Czołg świętny pod każdym względem prócz pancerza wieży i mobliności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...