Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik z wszystkimi potrzebnymi informacjami

life is just

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jestem SuperSmokinStyle. Stworzyłem konto na YT aby pomóc graczom. Jestem boosterem od 2 lat. Mam na swoim koncie Platynę. Wszystkie pozostałe konta sprzedałem (ciężkie życie).

Chciałbym pomóc wam jak mogę najlepiej. Dlatego wypuściłem serie filmików "how 2" (w języku ANG). Aczkolwiek wiem, że możecie mieć problemy z angielskim dlatego będę tutaj tłumaczyć i odpowiadać po polsku. 

Link do poradnika (youtube):

https://www.youtube.com/watch?v=E3zC4HGLK1Q&list=UUdhCCHCrd3AxfpzH_A_Cmbg

Parę słów wstępu:

• Wszystkie zawarte tutaj informacje, itd. Nie są zabrane od nikogo. Jest to wiedza która nabyłem przez całą karierę.
  • Porady itd. są głównie skierowane do graczy na średnim bądź niskim poziomie rozgrywki
  • Mam obecnie 2,2k mmr.
  • Serwer Nordic East, mecz na poziomie 1,8-2k mmr (ciężko sprecyzować), ale biorąc pod uwagę, że top "nie grał najlepiej" i nasz mid był daleko od klawiatury mecz był cięższy.
  • W filmiku zawarłem: config, porady, triki.
Opublikowano

Wiesz staramy się unikać tutaj najróżniejszych modyfikacji. Modyfikacje wychodzą stają się popularne. My uczymy się grać przeciwko nim. Więc jeżeli po drugiej stronie stanie booster. To wiedz, że będzie bawił się z twoim KDA. Ponieważ dla nas to jest coś jak granie w Heroesów III na królu. Są sposoby. Np. tak bardzo popularny BOL, spacja aby wygrać(?) nie do końca. Tutaj skill itd. to może 50% wszystkiego. Liczą się strategie, umiejętności gry drużynowej i oczywiście refleks. Np. bol ma czas reakcji 2,8 ułamka sek. ja teraz mam ponadludzkie 2,5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...