Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC z dużym opóźnieniem (ponad 3 tygodnie)

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... VAC mnie dopadł za granie na cheacie od iammaddog.ru ;-; Na szczęście wygrałem konto które było moim zapasowym :D i mam małe pytanie: Da się dogadać z supportem steama, żeby usuneli mi VACa ale wraz z CSem i skórkami? Chciałbym grać na tamtym koncie :) po prostu kupić nowy klucz do CSa i aktywować drugi raz. A drugie pytanko: Dlaaczego ja dostałem z takim opóźnieniem? kolega nie całe 2 tyg temu dostał, ale on grał na wersji z 22 grudnia a ja ostatnio na tej z 16 grudnia chyba.... Dodam, że na powrótkach nic nie było (ze względu na wysoki ping. patrzyłem na innym laptopie jak to wygląda) więc to nie overwatch Tamte nie były wykrywalne (dopiero ta z 22 była). Używałem też ESP od maddoga, z tym, że mój kolega nie. zreszta uzylem raz zeby rankeda wygrac bo ruskie zaczeli spamowac i z shotgunami na b wbijali caly czas.)

Opublikowano

Witam... VAC mnie dopadł za granie na cheacie od iammaddog.ru ;-; Na szczęście wygrałem konto które było moim zapasowym :D i mam małe pytanie: Da się dogadać z supportem steama, żeby usuneli mi VACa ale wraz z CSem i skórkami? Chciałbym grać na tamtym koncie :) po prostu kupić nowy klucz do CSa i aktywować drugi raz. A drugie pytanko: Dlaaczego ja dostałem z takim opóźnieniem? kolega nie całe 2 tyg temu dostał, ale on grał na wersji z 22 grudnia a ja ostatnio na tej z 16 grudnia chyba.... Dodam, że na powrótkach nic nie było (ze względu na wysoki ping. patrzyłem na innym laptopie jak to wygląda) więc to nie overwatch Tamte nie były wykrywalne (dopiero ta z 22 była). Używałem też ESP od maddoga, z tym, że mój kolega nie. zreszta uzylem raz zeby rankeda wygrac bo ruskie zaczeli spamowac i z shotgunami na b wbijali caly czas.)

Nie ma opcji żeby dogadać się ze steam w sprawie VAC jak napiszesz im o tym zignorują cię i wyślą coś z automatu bo pomyślą że będziesz chciał się odwołać od VAC.

VAC przychodzi z takim opóźnieniem także niewiem w czym problem...

Opublikowano

VAC działa zawsze z opóźnieniem, czasem większym czasem mniejszym ale jest. Z Volvo nie dogadasz się w sprawie UB od VAC'a ew. można podyskutować jeśli był by to Overwatch ale w sprawach VAC nawet nie odpisują.

Opublikowano

Co Ty, nie ma opcji, vac 3 tygodnie to nie tak dużo, mój kolega dostał po 2 miechach vaca ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie ma opcji żeby dogadać się ze steam w sprawie VAC jak napiszesz im o tym zignorują cię i wyślą coś z automatu bo pomyślą że będziesz chciał się odwołać od VAC.

VAC przychodzi z takim opóźnieniem także niewiem w czym problem...

Nie z automatu tylko sami napiszą.

Chyba nie sądzisz, że valve sprawdza dema z gier i patrzy czy ktoś cheatował? Możesz włączyć cheata, wejść do menu(i wyjść z gry) i już jest oflagowany :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie. VAC sprawdza tylko na multi... Grałem na wykrywalnych cheatach na singlu (sprzawdzałem je) i bana nie było przez pół roku. A teraz banik za tego cheata ;P )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...