Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat engine-jak być niewidzialnym w grze [Russias Army, Barrack] na stronie gamevial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS. TEMAT ZOSTAŁ PRZEZE MNIE EDYTOWANY BO ZERO REAKCJI=ODPOWIEDZI

Wiem że to zły dział i w ogóle jakoś nie pomyślane ale postanowiłem zmienić post na co innego bo tylko wyświetlenmia nabite.

Proszę o przeniesienie tego do odpowiedniego działu jeśli można i proszę o analizę mego posta.

1.Ja szukam kogoś kto pomógłby mi z tworzeniem skryptów/cheatów do gry "russiaarmy barrack" na stronce gamevial.

o co chodzi?: Grałem w tą grę bardzo dawno temu mi się przypomniała bo iluśtam latach ale mniejsza do rzeczy. Jeśli ktoś zna się na programowaniu za pomocą programu CE(cheat engine) to bardzo bym prosił o pomoc (naukę) bo sam nie umiem lub jak można o wytłumaczenie mi kilku rzeczy jak to ludzie tam to potrafią czitować.

Co mi potrzebne: nie widzialność(tak by przeciwnik nie mógł mnie trafić i widzieć),speedhack który nie wywali mnie z gry, klonowanie : takie które jak już wpisze coś to mi postać klonuje a nie że musze za każdym razem wpisac coś by mieć klona, strzelanie jak na filmiku z yt którymś że gośc strzela sobie serią ammo z bazookiz taką szybkością jak by narpiew miał freeza i odpalił jednocześnie np 100pocisków, latanie na poziomie zaawansowanym(być pod mapą ale nie spaść i móc z pod ziemi kilać przeciwników, hp: nieśmiertelnośc i szukać ilości punktów życia i żeby dało się zmienić, noi chyba jeszcze hack na ranking w tej grze bo 1 osobą jest hacker co ma nazwe jezus.

dziękuje i pozdrawiam. 

Temat trochę chaotyczny ale spieszy mi się trochę.                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...