Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odkurzacz zepsuł mi komputer

wow1724

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam otóż problem bawiłem się program Odkurzacz zobaczyłem przy zakładace która wyłącza programy uruchamiane automatycznie i zobaczyłem aż 47 więc zaznaczyłem wszystko i dałem usuń je ( w tym sensie że je wyłączy i nie będę widział w programie ich już ale nie usunie z komputera) wyskakiwały errory itd więc od nowa włączyłem komputer na nim zastałem nic żadnych prawie folderów z grami moimi nic a nic w panelu sterowania pisało że wszystko jest w msconfig usługi pisały że są w services.msc też wszystko było jak było tylko odkurzacz ten program się zepsuł, a tych folderów nie było z Javą,Google Chrome,Battlefield 4 itd itd, no ale coś jest nie tak są programy wszystko więc po prostu odkurzacz schował to wszystko ale nie wiem jak przywrócić odrazu mówię mam wyłączone Przywróć System, zapasowa kopia systemu, zainstalowałem od nowa odkurzacz bo myślałem że dam przywróc i już ale nagle nic nie było nic a nic , więc odinstalowałem znowu włączyłem kompa i nic. Taka mała podpowiedź trzeba cofnąć zmiany jakie wprowadził odkurzacz albo włączyć te foldery bo on je wyłączył proszę o szybką pomoc. Też nie było wogólę ikon on je usunął pamiętam że Odkurzacz pisały tam foldery bo myślałem ze szybciej kompa odpale ale tragedia. Na 100% mi ich nie usuneło bo to ledwie 2min a wątpię żeby tak duzo plikow sie usunelo w tyle czasu okolo 100GB. Są jakoś nie wiem ukryte ale mam zaznaczona opcje pokaz ukryte foldery ale nic to przez ten program.

Windows 7 Ultimate 64-bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...