Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto samo się usunęło?

Mark097

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiadałem na NFSW konto, na które kilkanaście tygodni temu logowałem się na stronie i wszystko było ok. Jednak nie grałem w nfsa w ogóle gdyż nie mogłem. Po przeinstalowaniu systemu już mogę grać w nfsw jednak tutaj następuję WTF? o.O  Bo mojego konta nie ma! Pokazuje mi, że login lub hasło nie prawidłowe, biorę nie pamiętam hasła wpisuje maila, a tu nic nie przychodzi.

Miał ktoś coś podobnego? Szkoda mi tego konta, bo miałem tam pare fajnych autek  :unsure:

Co ciekawe 2 pozostałem konta, na które nie wchodziłem już kupe czasu są nadal

Nie ma szans żeby ktoś ukradł.

y6eft.gif

Opublikowano

Na pewno Twoje konto nie zostało skasowane :)

Jedyna opcja to błędny e-mail/hasło. Przypomnij sobie, czy aby na pewno tym samym adresem posługiwałeś się kilka miesięcy temu.

Na pewno logujesz się na Apex a nie na Chicane(albo odwrotnie, zależy gdzie masz konto)?

Nie rejestrujesz się przecież na konkretny serwer... gdyby login i hasło było poprawne to tak czy inaczej autor by się zalogował.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Powiem tyle...

Jestem Idiotą!

To moje główne konto było właśnie na mailu, na którym myślałem, że jest jakieś stare (facepalm). -.-

Do zamknięcia.

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...