Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto11 - bot do Fantasy11 by miejscov

miejscowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przedstawić wam nowego bota pod nazwą Auto11. Jest to program ułatwiający grę w Fantasy11. Z czasem będzie on rozbudowywany i będą dodawane kolejne funkcje.

Bot jest w 100% darmowy, lecz jeśli komuś się naprawdę przyda i będzie mi się chciał odwdzięczyć - w bocie i na mojej stronie jest guzik umożliwiający dotację (w bocie napis Dotacja w prawym górnym rogu).

Możliwości bota:

• Trening na podstawie drzewa umiejętności
  • Trening na podstawie planu
  • Trening wybranych umiejętności *
  • Jeśli nie mamy pieniędzy na trening idzie do pracy jednorazowo, aby nam starczyło na trening
  • Możliwość odpalenia do 25 kont jednocześnie *

* - funkcje dostępne od wersji 2.0

Wymagania bota:

• Zainstalowany .NET Framework w wersji minimum 4.5
  • Jeśli chcesz korzystać z treningu na podstawie drzewa umiejętności musisz mieć wytrenowaną każdą umiejętność na poziomie minimum pierwszym.

Link do pobrania (wersja 2.0):

http://www.mediafire.com/download/9ti8qvb1t89pieh/Auto11.exe

Skan (wersja 2.0):

https://www.virustotal.com/pl/file/638b7b497481006b2f99080c275f0cd5487ac6f4eddaebcf2cd0f36dbff5701a/analysis/1429725129/

Moja stronka:

http://miejscov.zz.mu/

Stare wersje:

Opublikowano

chyba zablokowali bota, po uruchomieniu loguje sie na konta ale treningu nie zaczyna pisze że brak połaczenia z internetem

hmmm w końcu wystartował ale zmieniłem ze ma trenować według planu

jednak według drzewka nie chce trenować :angry:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MMM Kocham twojego bota (serio) od paru dni szukam jakąś grę przeglądarkową do bocenia i tu nagle wyskakujesz ty wielkie dzieki :D

Feedback

Coś się pierdoli po czasie że nie chce trenować według drzewka niby trenuje a tak naprawde nic nie robi.

Tak samo z drugim treningiem

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Spokojnie, spokojnie, z powodu, że moje konto w grze nie było "dojrzałe :D" gdy pisałem pierwszą wersję bota nie wziąłem pod uwagę paru aspektów gry, także obecna wersja bota jest nieaktualna i korzystanie z niej nie musi przynieść pożądanych efektów :D

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

po awarii serwera gry bot coś ma problem niby wyświetla ze zalogowano pomyślnie ale następny komunikat to brak połaczenia z internetem

Być może zmieniła się wersja silnika gry i bot nie potrafi się dostosować do wprowadzonej aktualizacji. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...