Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sztabki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam taki problem ze sztabkami a mianowicie taki ze ustawilem w navi by byly po 5kk / 10kk i to samo z brylka ustawilem by byla po 500kk no i niestety one sa tylko do kupienia za tyle a jak chce sprzedac to sztabki sa po 2/3kk a brylka za 200kk (tak ustawilem dobrze w navi) i tu sie pojawia pytanie jak zrobic to by zadzialalo ?

//

Jeszcze takie 2 pytanko ma ktos moze questa ze jak nacisnie sie na sztabke to automatycznie yang wyplaca ?

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Też kiedyś miałem ten problem. Musisz ustawić wartość sprzedaży bodajże 3 razy większą (nie pamiętam dokładnie ile). Przykładaowo, jeżeli masz ustawione na 3kk a sprzedaje w grze za 1kk, to ustaw na 9kk i po sprawie :)

Metodą prób i błędów uzyskasz cel, spokojnie zadziała :)

Opublikowano

Dolicz procent 3%

Dzieki

Też kiedyś miałem ten problem. Musisz ustawić wartość sprzedaży bodajże 3 razy większą (nie pamiętam dokładnie ile). Przykładaowo, jeżeli masz ustawione na 3kk a sprzedaje w grze za 1kk, to ustaw na 9kk i po sprawie :)

Metodą prób i błędów uzyskasz cel, spokojnie zadziała :)

Dzieki

// Jeszcze bylo drugie pytanie o quest (Quest ktory widzialem na kilku serwerach juz ze jak nacisnie sie na sztabke to automatycznie znika i yangi sie pojawiaja :O)

Opublikowano
http://wklej.to/wYNpp

Jak chcesz to daj mi id sztabek i ile równa się każdego id wartość w yang, to Ci napisze na tablicy te sztabki ;)

Dzieki za quest yyy i wgl mam pytanie jakie type/subtype ustawic by dalo sie je naciskac :O

Opublikowano

Dzieki za quest yyy i wgl mam pytanie jakie type/subtype ustawic by dalo sie je naciskac :O

Daj mi spis taki ID SZTABKI = ILE YANG i wypisz mi wszystkie. To Ci napisze tego questa na tablicy :) . type 18 a subtype 10

Opublikowano

Daj mi spis taki ID SZTABKI = ILE YANG i wypisz mi wszystkie. To Ci napisze tego questa na tablicy :) . type 18 a subtype 10

a czyli dobrze ustawilem :D

Sztabka Złota(5Mil.) - 80006

Sztabka Złota(10Mil.) - 80007

iiiii Bryła Złota - 80008 (500kk)

Opublikowano

antiflag - 0 / flag 20 / wearflag 0 - spróbuj tak ustawić.

Ok dzieki dziala super lecz teraz jest jeden problem a mianowicie taki ze jak mam np 500kk w eq to pisze "Masz za duzo yang aby sprzedac ten przedmiot" uzywam tej sztabki 5kk i to samo ;/

Opublikowano

Ok dzieki dziala super lecz teraz jest jeden problem a mianowicie taki ze jak mam np 500kk w eq to pisze "Masz za duzo yang aby sprzedac ten przedmiot" uzywam tej sztabki 5kk i to samo ;/

Proszę teraz wszystko powinno być dobrze:

http://wklej.to/hLNg7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...