Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hypercraft

Roger07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie znaczna część minigier w które Polacy lubią grać to są tryby, które oryginalnie powstały na serwerach typu hivemc, mineplex, czy też hypixel. W przypadku blockparty oraz blocking dead (wkrótce) to są to nasze autorskie rozwiązania tworzone na wzór minecraftowych serwerów-gigant premium. Nasze serwery minigier wyróżniają się właśnie tym, że można zagrać w te tryby na klientach nopremium oraz w czysto polskiej społeczności ;)

TD36Yi3.jpg

Opublikowano

Haha grałem na serwerze heroes ale nie sądziłem że tak skończy zresztą mnie zbanowali za uczciwą rozgrywkę.Widzę że im odbiło skoro porzucili dobry serwer i dołonczyli do jakiegoś serwera 12 latków ale życzę im szybkiego upadku na dno.

@Edit

Tak bardzo chiałem zobaczyć co tam esuba kombinuje ale widać byłem wyjątkowo znienawidzony xD

post-392355-0-25550000-1420656145.png

Stare wspomnienia xD

Zawsze mnie na tym serwerze śmieszyło to (na poprzedniej edycji serwera heroes) Kopanie/expienie na AFK - Ban pamiętam jak to się do mnie admini tepali a ja ustawilem konto ktore kopalo chodziło i jeszcze expilo a oni nawet się nie skapli ach jakie to były czasy szkoda że już ich nie ma

Opublikowano

---

Jesteś taki ,,kox", że nawet mojego profilu nie umiesz złapać...

Na RPG nie mogłem wbić bo eSuba banuje... za to, że ,,pracuję" dla HardStyl3r'a , ale troszku info mam.

Znajomy = Makhart

@topic: Byłem, praktycznie nie mam zastrzeżeń. Ekipa serwera jest ogarnięta. Jak najbardziej polecam :)

Opublikowano

No, jestem taki imba tró pr0s pr0fqrqe. A ty jesteś taki n00bas, że nawet mojego profilu nie umiesz złapać...

Tobie podziekujemy idz do szkoły bo twoje pr0 spada

Zielony---17.png

Opublikowano

Dobrze sie czujesz?

A kiedyś niemieliśćie czasem serwera rpg+heroes ?

Ty to pewnie fafel/trafik/nat88/niksu128/stanny20/hondaszybsza/kissablekubacki zgadłem?

@Roger07 @krzysiek456790 tak naprawdę administracja RPG+Heroes zbuntowała się, usunęła pliki i przeniosła się na jakiś dziecinny serwer 12-latków...

Nawet nie byłeś u nas graczem. Spotkałem cie dopiero na innym serwerze w okolicach grudnia a ty proszę gadasz ze skasowałem pliki szkoda tylko że nie miałem nigdy dostępu do maszyny głównej. Ciekaw jestem czego jeszcze się dowiedziałeś o mnie na tym ts3.

Tak zbuntowała się, wina RPG, zły RPG, Tylko banują, Eladan i pies esuba, esuba jest dwulicowy. Szkoda że wcześniej tego nie zrobiłem a udawałem od lipca/sierpnia->listopada że wszystko jest Ok.

a teraz czas powklejać kilka ostatnich rzeczy na ciebie(nawet nie musiałem dysku podłączać bo all jest na google) gdzie jest pokazany twój poziom oraz to że masz 12/13 lat. (gimnazjum)

32777913795353948234.jpg

59681717424715879788.png

, nie hejtuję tylko HEJTUJĘ.

Aha?

67385581319041448668.png

Co ty masz z tym słowem :pro: i z tym o->0. W szkole a raczej w gimnazjum też tak szpanujesz i krzyczysz na głos że jesteś pro a inni to dzieci po 13 lat...

jjVvjT4.png

Opublikowano

@krzysiek456790

Następne niedo****ne dziecko wraz z HardStyl3r

nawet nie wiem kto to jest hardStyl3r ale nie będę komentował tu twojego kojarzenia faktów bo jeszcze zaraz dojdziesz że jestem jakimś multikontem nie wiadomo kogo.

Dobrze sie czujesz?

Ty to pewnie fafel/trafik/nat88/niksu128/stanny20/hondaszybsza/kissablekubacki zgadłem

Zaskoczę cię nie zgadłeś resztę zostawię bez komentarza gdyż niechę rozpoczynać z tobą dyskucji bo widzę żę przenosicie je na życie prywatne udostępniając kogoś zdjęcia osobiste ,postępując tak pokazujesz że nie umiesz odruznić świata wirtualnego od rzeczywistego

Opublikowano

Co ty masz z tym słowem :pro: i z tym o->0. W szkole a raczej w gimnazjum też tak szpanujesz i krzyczysz na głos że jesteś pro a inni to dzieci po 13 lat...

Nie pojmujesz znaczenia tego słowa.

btw. Nie ,,pro" tylko pr0, jak już piszesz to w jedynym prawdziwym i właściwym znaczeniu tego pr0 słowa.

Sygnatury brak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...